Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Гибсъна е много як, да го ползваш със здраве.

Ето моята скромна придобивка, беше ми детската мечта и като я видях в един магазин за вехто просто я грабнах

12012201036.jpg

Предполагам, че на по винтидж :thumbup: потребителите е до болка позната

Отговорено

Честито!Кольо,ти си един от най-добрите китаристи във форума и не само,не се отказвай да пишеш заради подрастващите кретенчета,и други хора имаме нужда от съвети на професионален музикант!

Отговорено (Редактирано)

Малеее Кольо...как ме кефи звука на тоя Рокман....как си мечтаех и аз 94 година....

Тва кой модел е ???

Честито!!!

Редактирано от Black Bird
Отговорено (Редактирано)
Честито!Кольо,ти си един от най-добрите китаристи във форума и не само,не се отказвай да пишеш заради подрастващите кретенчета,и други хора имаме нужда от съвети на професионален музикант!

Мерси друже, не се бой тука съм си и пиша ако мисля ,че имам нещо полезно да кажа

п.п. Мерси Митак, звука му е наистина много характерен, а модела е X 100, не че съм запознат де

Редактирано от kolio_k
Отговорено

ооо само да разбера къде живееш и щи свия ЕСПкитарата :(

базикам се. със здраве да си я ползваш. надявам се това лято ако побачкам да събера пари за една еклипсе също

Отговорено (Редактирано)

Брадаре - честито! Би ли снимал главата от задната страна и да ми пуснеш на РМ или и-мейл. Няколко неща ми се набиха на очи, но ще ти споделя по-късно, като видя снимките. Какъв точно е модела и от коя година, какви са адаптерите и откъде си я купи ?

Редактирано от visiondann
Отговорено

Кольо ,благодаря .Надявам се да остава повече време за свирене.Честито и на теб за новите придобивки. :(

9teen8t9 ,благодаря и на теб . Китарата е страхотна ,така че събирай парите и вземай.

Отговорено

Брадаре - честито! Би ли снимал главата от задната страна и да ми пуснеш на РМ или и-мейл. Няколко неща ми се набиха на очи, но ще ти споделя по-късно, като видя снимките. Какъв точно е модела и от коя година, какви са адаптерите и откъде си я купи ?

Мен,всичко е наред с китарата,ориджинъл си е отвсякъде.Отзад на главата има релефен печат със серийния номер и отдолу пише made in usa.Модела е standard а адаптерите са Seymour Duncan допълнително слагани.

Отговорено

Евалата баце Стефане! А с Винтиджа какво се случи, продаде ли го?

Честитка и да почерпиш :)

А пък другата седмица живот и здраве аз ще се фукам :)

Отговорено

Евалата баце Стефане! А с Винтиджа какво се случи, продаде ли го?

Честитка и да почерпиш :cheers2:

А пък другата седмица живот и здраве аз ще се фукам :D

Оп,мараба приятелю,не съм го продал.Винтиджа е страхотна китара и не възнамерявам да я продавам :greenangel: .Айде,трябва да се видим и ще почерпя!!!Пък и ти щом ще имаш повод да почерпиш скоро...