ciriljhonson Отговорено Октомври 7, 2013 Share Отговорено Октомври 7, 2013 ^По-скоро е гюле, но пак кърти, демонстрираният риг и инструменти, също. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Октомври 8, 2013 Share Отговорено Октомври 8, 2013 И аз с нещо мъничко да се разпиша Много приятен реверб, и си пасва идеално с TC-то. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 8, 2013 Share Отговорено Октомври 8, 2013 А честито!! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Октомври 8, 2013 Share Отговорено Октомври 8, 2013 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Октомври 9, 2013 Share Отговорено Октомври 9, 2013 Честито за ревърбчето 7-ма струна!! и онова в края беличкото нещо е страхотма машинка и го препоръчвам на всеки с педалборд да му стои в началото на веригата!! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Октомври 9, 2013 Share Отговорено Октомври 9, 2013 (Редактирано) И онова накрая, и това в началото на Ники бих го препоръчал с чисто сърце на всеки Редактирано Октомври 9, 2013 от 7thString 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Георги Тотев Отговорено Октомври 9, 2013 Share Отговорено Октомври 9, 2013 ^ Халал да ти е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Октомври 10, 2013 Автор Share Отговорено Октомври 10, 2013 Айде и аз, че не съм се фукал скоро: 9 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Октомври 10, 2013 Share Отговорено Октомври 10, 2013 айде честито за адаптерите тези първи ли са ти от побойниците или и други си имал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dean Отговорено Октомври 10, 2013 Share Отговорено Октомври 10, 2013 (Редактирано) Честито! Като ги монтираш пиши за впечатленията си от holy diver-a може и на Л.С.(предполагам си го взел за бридж). Или ,ако ти се занимава да качиш някой семпли. Поздрави! Редактирано Октомври 10, 2013 от Dean Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Октомври 11, 2013 Share Отговорено Октомври 11, 2013 Аа и аз се вълнувам от Холидайвъра, дай направо семпли и кратко ревю И голяма честитка, това са за мен фераритата на пасивните адаптери. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Октомври 11, 2013 Автор Share Отговорено Октомври 11, 2013 За първи път купувам BKP. Реално тези точно адаптери ми ги препоръчаха самите BKP. Колегите от Мюзик Диивижън ги питаха, казаха им каква ми е китарата, дървеса, такива неща, че търся винтидж звук и те ми препоръчаха конкретно тези трите. В момента китарата се рисува, когато стане ще ги сложа и ще пусна нещо да се чуе. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Октомври 11, 2013 Share Отговорено Октомври 11, 2013 (Редактирано) аз това им харесвам на тези от ВКР, че обръшат внимяние на какви дървета е подходящо да се качи даден адаптер и отделно звучат превъзходно дето казва колегата фераритата на пасивките Редактирано Октомври 11, 2013 от Acei 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SynV Отговорено Октомври 12, 2013 Share Отговорено Октомври 12, 2013 Айде и аз да се "разпиша" за първи път в тази тема с една китара която взех миналата седмица..B.C.Rich Mockingbird Pro x2 Limited Edition. Адаптерите са Duncan Design и вади убийствен звук. Със превключвателя се постига както мек и плътен тон така и тежък метъл тон. Просто много добра китара! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Acei Отговорено Октомври 12, 2013 Share Отговорено Октомври 12, 2013 честито за китарката ще е супер ако споделиш от какви дървета ре направена и ако може някое звуково представяне Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts