EvilMaster Отговорено Октомври 16, 2010 Отговорено Октомври 16, 2010 @Bobolin - честито, китарата изглежда супер, а съм сигурен, че и звучи страхотно @gos - може ли семпли? Цитирай
SomeoneElse Отговорено Октомври 17, 2010 Отговорено Октомври 17, 2010 (Редактирано) Да се похваля и аз...от името на един приятел, но споделям радостта му, понеже китарата в момента е в мен, да се позабавлявам: Paul Reed Smith SE Singlecut Tobacco Sunburst Не точно моят тип китара, но всичко в нея е изпипано доста добре - от прагчетата, ключовете, setup-а от магазина, до самата форма, удобство и визия на китарата. Binding-ът дори не е точно binding, а е просто оставена небоядисана част от кленовия top, поне на мен така ми изглежда. Звукът е събран и отчетлив, адаптерите са доста горещи и изскачат хармоници от (почти) всякъде, където си пожелаете - натурални или изкуствени. Това комбинирано със set-neck и дебел гриф дава състейн на килограм. Много приятна китара, която си оправдава парите изцяло. А това е бюджетната серия. Редактирано Октомври 17, 2010 от SomeoneElse Цитирай
Necrophagist Отговорено Октомври 17, 2010 Отговорено Октомври 17, 2010 (Редактирано) Ето и най-накрая китарата която чакам повече от година! Това новия ми Schecter Hellraiser C-1. Изцяло махагонова китара със сет нек конструкция,графитен нът,готини заклюващи се ключове, активни EMG атаптери,стринг тру Звука е много плътен с уникален състейн,особенно в Си изкътрва паркета в на батко Цецо мазето Благодаря на Стъмпи! Редактирано Октомври 17, 2010 от Necrophagist Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 17, 2010 Отговорено Октомври 17, 2010 Еее честито и на двамата, и двете китари са чудесни... На левичарите китарите им стоят страшно добре, пример Zacky Vengeance, Cobain... Aз обаче бих предпочел да свиря по-високо... аз де. И може ли семпли на Шектъра, защото искам да чуя "оранжевите EMG-та". Честито отново! А PRS-а си е PRS! Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 ^^ Честито Ей това е сериозен инструмент Цитирай
EvilMaster Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 Ако искате, утре ще кача по-хубави снимки Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 По-добре си коригирай подписа, снимките са ОК. Честито! Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 дори не е точно binding, а е просто оставена небоядисана част от кленовия top, natural binding Цитирай
PuppetMaster Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 Страшно готина дрънкалка Честито, със здраве да си я ползваш Цитирай
preIbanez Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 natural binding ...дам...не им е стигнала боята за по краищата... ...мнояго як ефект се получава така...красота... Цитирай
death^metal Отговорено Октомври 20, 2010 Отговорено Октомври 20, 2010 И това се подава вляво от 12-то прагче Цитирай
chalgasucks Отговорено Октомври 20, 2010 Отговорено Октомври 20, 2010 това LTD с каква скала е 25,5 или 27 ??? Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 21, 2010 Отговорено Октомври 21, 2010 Свинщина! Голяма честитка от мен. Цитирай
Necrophagist Отговорено Октомври 21, 2010 Отговорено Октомври 21, 2010 не знам защо всички се хвърлят на тези скъпите меси Има много други марки с доста качествени произведения и на много по-ниски цени! Както и да е,въпрос на пари и личен избор,честито Цитирай
Recommended Posts