metalhammer Отговорено Март 28, 2009 Отговорено Март 28, 2009 На въпросния BB+ съм свирил преди половин година - за щастие брандслейвовете сме много и вече и в бг се купува най модерното.... (и то още като излезе на пазара). Цитирай
kolio_k Отговорено Март 28, 2009 Отговорено Март 28, 2009 Е значи имаш далеч по директни впечатления от мен и ще се радвам да споделиш какво мислиш за ефекта. Цитирай
sasog Отговорено Март 29, 2009 Отговорено Март 29, 2009 ^Честито! Още един член на клуба на кортаджиите Цитирай
Kikata Отговорено Март 29, 2009 Отговорено Март 29, 2009 Честито на 18ти и на мене ще ми вземат такава Цитирай
Rock Forever Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 Айде една фукня и от мен. Кубето пристигна днес,другите неща са по-отдавна. Сори за снимките,но нямам фотоапарат Кофти снимка 1 Напредък Автопарк Това е от мен докато почна да работя Цитирай
Behringer Отговорено Март 31, 2009 Отговорено Март 31, 2009 Хайде и моят ред дойде Ibanez grg270b Tone Works KORG AX5G Цитирай
PlamenM Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 Моя ред , ама нещо не се получава със снимките от пикаса Oud Ibrahim Sukar + 10 string Orfea Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 Радост моя Една стъпка по близо до истината Цитирай
MiroLambov Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 Късметлия...Тва го искам от както знам какво е китара...Колко й наброи? Цитирай
DeadWing Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Hughes & Kettner Attax 40 http://jim-mcmahon.co.uk/Images/HK1small.jpg Цитирай
badValue Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Моя ред , ама нещо не се получава със снимките от пикасаOud Ibrahim Sukar + 10 string Orfea да няма объркване .. броя ги до 9(вижда се че най-дебелата я няма) ЧЕСТИТО !!!!! и 2те яко ме кефят !!! Цитирай
PlamenM Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Не , няма , ама десетата нещо я пренатегна и се размота. Сега ще поръчвам нов комплект струни, но тези дето го търся ги няма в томан-а - дотогава , където девет , там и десет . Има ли свирачи на уд тука, много бих искал да обменя т.е открадна малко опит. Цитирай
Telerig Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Страхотни придобивки! Много ми е интересно как звучат и как се настройват двата инструмента! Би ли качил и семпли да ги чуем наистина съм заинтригуван... Цитирай
PlamenM Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Здравей - орфеа-та е настроена в т.нар бароков строй - 1-6 e b g d a m/ 7-10 d c b a ( дето се скъса). Това е само един начините за настройване другия е Yepes tunning - 7-10 c Bb Ab Gb интересното при десетструнната китара е не само че ти дава допълнителни басове , а цялата китара променя звука си в следствие на резонанса от свободните 7-10 струни. Звука е по обемен, "катедрален". Откакто я купих , главно на нея свиря от акустичните. Има и известен недостатък че динамиката по трудно се контролира вследствие на резонанса. Относно уд-а, как се настройва имам бегла идея , като знам повече ще пиша..обаче фретлес грифа е голяма работа За семпли, аз съм много бос в звукозаписа и никога не съм успявал да запиша задоволително акустична китара, но ще опитам Цитирай
Recommended Posts