Trysth Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 Не знам дали успях да хвана тънкия хумор, ама къде си я пробвал китарката? Цитирай
Martyr Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 (Редактирано) & Редактирано Юни 24, 2008 от Martyr Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 DYLGIQ, добре дошъл в семейството! Желая ти (а сигурно и другите членове) безспирни и неповторими музикални еквилибристики с тази красавица. Цитирай
preIbanez Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 ...хей Martyr...кажи нещо поече за усилателя...по какви схеми е правен...това... онова.... Цитирай
DYLGIQ Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 Благодаря ви за пожеланията. Всъщност аз отдавна съм в семейството - имам вече един седемструнен Шектър Ривенджър с ДиМарцио ПАФ7 и Еволюшън7 пикъпи. Не знам дали успях да хвана тънкия хумор, ама къде си я пробвал китарката? Сори, понякога се правя на остроумен, особено когато съм развълнуван . Пробвах я преди да я купя от приятел, който я донесе от Щатите. Не посмях да я поръчам от и-бей, щото бях горчиво разочарован от Джаксън, ЕСП и Пиви с Роудс - форма заради малките им размери. Тъкмо се бях насочил към класическо Флаин Ви - на Гибсън или Епифон, когато излезе този модел на Шектър. Е, вярно, почаках доста, а и парите и не са малко, но тая убавица си има всичко, за да достави оргазмено удоволствие на всеки уважаващ себе си металург. Дай боже всекиму такава. Цитирай
Martyr Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 Прекалено съм зает да свиря, не мога да се откъсна от него! Като го разуча по-подробно ще напиша едно хубаво ревю не се притеснявай.Иначе е подбна на твойта схема SLO, Mesa Dual recto. 50W pure tube power mnogo HI-gain това е само превю Цитирай
LOE Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 (Редактирано) айде честито, и чакаме семпли.. така и така свириш, позапиши нещо Редактирано Юни 25, 2008 от LOE Цитирай
Martyr Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 понеже искам да направя едно хубаво про ревю, ще пусна всичко наведнъж Patience young Jedi Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 части за китарата ми , която е на пълна промяна при Диката Цитирай
Trysth Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 Готини части. Митак, от България ли са купувани или са поръчани от чужбинско? Цитирай
Ashandarey Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 Kупих си първа ел.китара Ibanez rg321mh не мога да и се нагледам..ама нямаам кубе още и ще полудея докато си взема..пък и забравих да взема преходен жак за компа -.- Цитирай
Крум Пешев Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 Kупих си първа ел.китара Ibanez rg321mh не мога да и се нагледам..ама нямаам кубе още и ще полудея докато си взема..пък и забравих да взема преходен жак за компа -.- Да ти е честита и да се кефиш много! За колко я взе, ако не е тайна и откъде? Цитирай
9teen8t9 Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 Не знам дали успях да хвана тънкия хумор, ама къде си я пробвал китарката? Сори, понякога се правя на остроумен, особено когато съм развълнуван . Пробвах я преди да я купя от приятел, който я донесе от Щатите. Не посмях да я поръчам от и-бей, щото бях горчиво разочарован от Джаксън, ЕСП и Пиви с Роудс - форма заради малките им размери. Тъкмо се бях насочил към класическо Флаин Ви - на Гибсън или Епифон, когато излезе този модел на Шектър. Е, вярно, почаках доста, а и парите и не са малко, но тая убавица си има всичко, за да достави оргазмено удоволствие на всеки уважаващ себе си металург. Дай боже всекиму такава. ами и аз 2 метра ама са ми удобни. даже моита е само с 22 прагчета . всичко си зависи от човека.инче честито за китарата . уникално красива е! Цитирай
Martyr Отговорено Юни 26, 2008 Отговорено Юни 26, 2008 Още едно от мен, очаквайте в ревюто и за него: Цитирай
Recommended Posts