Crimson Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 Честито!! Скоро се надявам да чуем песнички! П.С. Дано да си си купил кабел Цитирай
inqubus Отговорено Март 3, 2008 Отговорено Март 3, 2008 честито особено за 3тото нещо Мерси мерси! Не мога да им се нарадвам още Цитирай
didopeshev Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 Ами, тези неща си закупих скоро еееех моля те, ако си от София, да я чуя или просто да я погледам малко главата . Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 Накупих си едни много яки преходници на Планет Уейвс - твърди и с "офсет". Много готино се заформи автопарка: Цитирай
SomeoneElse Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 Ами офсетът е задължителен, ако се наложи да сложиш ефектчетата на някаква неравна повърхност (едното да трябва да стъпва на повърхност примерно 2-3 сантиметра под другото, или едното да е "настъпило" някакъв картон или нещо от сорта) Иначе на какво разстояние застават ефектчетата едно от друго като са свързания с тия нещица? И аз ги гледах скоро, на някаква друга фирма, но ми се струва, че ще ми идват много близко, пък аз докато свиря не съм особено точен с краката и затова си оставям ефектчетата по-дачелко едно от друго? И каква им е цената? Цитирай
mybata Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 имам digitech death metal много сам доволен metal.gif metal.gif :) Цитирай
Nevermore Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 А аз днес се сдобих с един чудесен Walden G630CE: Цитирай
Icarus Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 ^Въй, Walden-а изглежда абсолютно разкошен! Честито! Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 ^Въй, Walden-а изглежда абсолютно разкошен! Честито! Подкрепям ! Красота! Цитирай
Trysth Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 Честито, баце. Китарката изглежда лудница. Цитирай
inqubus Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 еееех моля те, ако си от София, да я чуя или просто да я погледам малко главата . Не, от Русе съм, но като идваме за концерт в София се чувствай поканен Звукът е убийствен, беля голяма Цитирай
didopeshev Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 еееех моля те, ако си от София, да я чуя или просто да я погледам малко главата . Не, от Русе съм, но като идваме за концерт в София се чувствай поканен Звукът е убийствен, беля голяма не се и съмнявам задължително ще се видим Цитирай
Martyr Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 Аз пък, вчера минавах покрай Динакорда след работа и рещих да се здобия с това нещо: Цитирай
Recommended Posts