sw1tched Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 Трябва да направим подписка Gregg да се занимава само с това И аз почаках доста, но и аз това си повтарям - струваше си всеки час/ден/месец и т.н. Цитирай
Bo Yan Отговорено Август 29, 2007 Отговорено Август 29, 2007 като нямам какво да кажа, поне да се похваля. иначе в момента свиря най-много на резонатора - през един крейт на батерии... не се подвеждайте че е на батерии, крейта цепи тикви... имам един куп нови камиончета, повечето почти не съм ги ползвал още, защото през лятото съм кухар, а не камъонджия (няма ер малък на лаптопа, сори) фултон "клайд" уа уа, лайн 6 дл4, робърт кийли компресор. скоро ще пазарувам пак и може да вляза да се изфукам отново поздрави боян Цитирай
luter Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 Аз пък оня ден докато си вървях по улицата си намерих едно перце Fender '88mm. Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 Вчера взех своята първа китара - Jackson JS30DK Но имам ужасен проблем - като я вкляча в компа (line-in) и пусна Гитар Риг (1.2 тест версия), програмата не дава никакъв звук, а си я инсталирах преди 2 дена и си работеше с mp3-кете от компа. Цитирай
batsali Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 Чисто новичък Ibanez RG1527-RB Поръчан от Икономов и доставен до Стара Загора. Тва ми е първата сериозна китара и първата 7струнна. Мисля на 6тицата да й сложа по-нормални струни - 9-46, а на 7мицата нещо от рода на 10-52 + 60. Някой да знае отде мога да си намеря единични тлъсти струни в София? Цитирай
preIbanez Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 ...честито за Ибанеца...няма да съжаляваш с него...с моя 1527 сме вече почти година и се разбираме чудесно... ...аз струните си ги окомплектовам по следния начин...купувам си нормален комплект 0.09/0.42 и отделно Зак Уайлд 0.60 като от него ползвам само последната струна...седемструнните комплекти струни с който съм се сблъсквал са 0.09/0.52 и 0.09/0.54....мился че накъде бях гледал и 0.10/0.56 ама не съм сигурен...отдавна не съм си купувал цял комплект седмици... ... Цитирай
рахата Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 Чисто новичък Ibanez RG1527-RB Поръчан от Икономов и доставен до Стара Загора. Тва ми е първата сериозна китара и първата 7струнна. Мисля на 6тицата да й сложа по-нормални струни - 9-46, а на 7мицата нещо от рода на 10-52 + 60. Някой да знае отде мога да си намеря единични тлъсти струни в София? честито!още си чакам 7 стр.шектър поръчан от томан ,ама и аз си мисля да процедирам по същия начин със струните-има насипни в РФ.същите са като опакованите,само дето са по-евтини-не плащаш за найлона и картинката.обаче не съм бил скоро и не знам какви размери имат в наличност.виж в раздела магазини-има телефони,а ако не намериш пиши ЛС.имам прителче дето работи там и мога да му звънна да свършим работа Цитирай
Trysth Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 рахата, като пристигне Шектъра, непременно пусни снимки и семпли, че съм се наточил и аз Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 +1 за Schecter Утре поръчвам моя Omen 7 BCH (по-скромен съм от рахата)! В последно време май много взехме да поръчваме от тези китари. Хмммм... няма мищо случайно! Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Август 30, 2007 Отговорено Август 30, 2007 Ти драйвъри инсталирал ли си? Всичко е ОК, но звукът никакъв го няма! Даже си сложих Guitar FX BOX и пак нито звук! Звуковата ми карта е Creative SB Live... вероятно там е проблема. Това би трябвало да ми помогне. Поне да се похваля (стига офтопик) - много скоро ще си взема едно! Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 31, 2007 Отговорено Август 31, 2007 Хайде стига "дъра-бъра",ако се фукайте - давайте,ако не - има си начини за получаване на отговори. Цитирай
TheRipper Отговорено Септември 1, 2007 Отговорено Септември 1, 2007 добър ден доиде и моя ред да се похваля с една голяма китара http://img529.imageshack.us/img529/2846/30311510vm8.jpg Цитирай
Manolev Отговорено Септември 3, 2007 Отговорено Септември 3, 2007 Аз пък вече 2 месеца свиря с Ibanez RGTHRG1 HR Giger. Направо кърти мивки и павета! Цитирай
MemoDan Отговорено Септември 5, 2007 Отговорено Септември 5, 2007 От няколко дена съм собственик на ето тази китарка: http://www.guitarvillage.co.uk/product-det...+Inc%2E+Gig+Bag Даже за това пише out of stock, защото я взех именно от този магазин. А също и на това чудо на техниката: http://www.guitarvillage.co.uk/product-det...ePort+GX%2C+New и съм изключително доволен Цитирай
Recommended Posts