Valserp Отговорено Май 29, 2007 Отговорено Май 29, 2007 колко пара си го взе това чудо ? .. ако не е тайна разбира се Преди 4 години за 670 лева. Забравих да спомена, че адаптера към грифа е Gibson, ама скоро ще си връщам оригиналния май-май. Цитирай
bigjav Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 ENGL POWERBALL TUBE AMP+ 4x12 Celestion Vintage Box 4естито! Ами, то било хубаво да те баннват, бе! Два скромни въпроса, ако може - в коя група свириш, къде свирите? Мерси! Цитирай
vhcs Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 Два скромни въпроса, ако може - в коя група свириш, къде свирите? Мерси! мерси! вдигаме доста шум ама не сме от най-брутални, та powerball-a точно ще ни свърши идеална работа. като запишем нещо с него ще пусна да чуете. ... много гейн много чудо, нараво ти сцепва дънките по шевовете като застанеш пред него. Цитирай
Комари в Буря Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 http://www.squierguitars.com/products/sear...rtno=0321703506 Да ми е честита! Цитирай
Angry Samoan Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 (Редактирано) Току-що го домъкнах вкъщи от магазин фактор - 640лв цена като нов, при положение, че в Thomann е 400 евро a с какво пазаруваш от thomann, че в момента нямам кредитна карта, старат и изтече срока, и не съм си вадил нова.. Редактирано Май 30, 2007 от Angry Samoan Цитирай
bulby Отговорено Май 30, 2007 Отговорено Май 30, 2007 Ами аз досега не съм пазарувал от там, просто сравнявах цените. Иначе ако се реша да си поръчам нещо от там, сигурно ще пробвам с мойта VISA Electron, само трябва да проверя дали става за международни разплащания. Иначе май тук не се бях изфукал с моя нов Squier Standard Stratocaster (цвят cherry sunburst) с тяло от елша (alder). Взех го преди 2 седмици от xxxx Цитирай
Fashion Отговорено Май 31, 2007 Отговорено Май 31, 2007 Най-после дойде дългоочакваната красавица: . Много съм благодарен на моите приятели ,които успяха да ми я доставят. Цитирай
Telerig Отговорено Май 31, 2007 Отговорено Май 31, 2007 Изглежда прекрасно...да ти е честита ! Цитирай
Fashion Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 Telerig, благодаря. Наистина надмина очакванията ми. Не,че съм свирил на много Фендъри, но гамата от китари при тая марка е много голяма и аз мисля ,че успях с избора. Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 Честито и от мен,много е добра.Да и се кефиш много Цитирай
Fashion Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 Кolio_k , благодаря. Твоето мнение за мен е много важно. Цитирай
Entwine89 Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 вижте ,какво направихме с Feramond от скуаяра ми )))))))))))))))))) .................. надявам се да ви хареса! Цитирай
Tears In The Rain Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 хайде и аз да се похваля с един s-amp от Nikifena страхотен звук и много състейн Цитирай
Recommended Posts