Nikifena Отговорено Април 1, 2007 Отговорено Април 1, 2007 ^ иии мъро да ти е честита !!!! ае и рок енд рол форевър кефи а е и красива яко адаптери има Като се видим да дадеш да се снимам с нея да покажа на жената и децата.. Цитирай
gpav Отговорено Април 1, 2007 Отговорено Април 1, 2007 (Редактирано) Да ти е честита китарката мн е красива !! И мн чьсове свирня с нея!! А пък да не съм в оффтопик . Подариха ми Фендерски перца от Америка Редактирано Април 1, 2007 от TheWhiteGhost Цитирай
VOSTOK Отговорено Април 2, 2007 Отговорено Април 2, 2007 Мерси за честитките, хора! Китарката е жестока, вчера се съдрах от свирене и кеф! Ще се снимам с нея и ще показвам на хората снимки! Много мерси на Jackson за нея (и за страхотната цена, чак неудобно ми стана)! Цитирай
разбойник Отговорено Април 2, 2007 Отговорено Април 2, 2007 Браво Мъро, страшно изглежда! Честито и Адибас още много да мърда Цитирай
VOSTOK Отговорено Април 2, 2007 Отговорено Април 2, 2007 ^Мерси, човек! Мърдаме с Адибас, ще станат нещата някой ден )))) Цитирай
avaavaava Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 Бог е добър към мене!!! Дойде ми китарката днес !!! http://www.thomann.de/gb/prod_large_AR_112146.html Цитирай
metalmaniak Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 ^Нечовешка Да ти е честита! Сигурен съм, че си е заслужавала чакането. Да пуснеш семпъл, ей, мушмурок Цитирай
DILETANT Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 Бог е добър към мене!!! Дойде ми китарката днес !!! http://www.thomann.de/gb/prod_large_AR_112146.html Айде честита китарка. Виж как познах кога ще пристигне, а пък ти се беше притеснил. Цитирай
avaavaava Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 ^Нечовешка Да ти е честита! Сигурен съм, че си е заслужавала чакането. Да пуснеш семпъл, ей, мушмурок Ами с тия адаптери е пълна боза(аве не е толкова зле ама то кат се научи човек веднъж ), тремолото е смотано-няма да изкара много!!! Ще слагам тия дни Даймбъкъра и тогава евентуално ще пусна нещо... Ама за 600 еуро толкоз. Цитирай
Zlatyio Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 Да ти е честита.Страшна е!И аз си мечтая един ден за Дийн Дайм серия ама ше почакам Цитирай
AXE Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 Ама те и евтини китари ли имали? Аз им бях зяпал ценовата листа и като не видях нищо под $3500 се бях отчаял Иначе честито!! Със здраве да й опъваш струните Цитирай
avaavaava Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 Ама те и евтини китари ли имали? Аз им бях зяпал ценовата листа и като не видях нищо под $3500 се бях отчаял Иначе честито!! Със здраве да й опъваш струните Аз гледах, гледах и не видях нищо друго дето да нема по него черепи,кокали ,бунтове,Даймбеци(имаше една с огньове но и там има един скрит черепляк) и то само това остана като вариант...а много ме кефи модела и е страшно удобен за свирене(тая не ми е първата таква мандулина..) Сега пробвах адаптерите, не са кат Даймбъкъра ,но са доста добри и имат силен аутпут(не съм мерил но се усеща)..много супер яки адаптери кат за без пари ,но го няма пищящия ефект и малко няма високите и изразителността на Даймбъкъра. Китарката е корейска но ме кефи яко и да ви кажа чесно по-голема китара не съм виждал - егати големата китара(буквално и преносно)!!!!-седи ми в ръцете кат некав толуп!!! Цитирай
OrgaZmotroN Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 ами ... аиде със здраве да я опъва6 красавицата ... пожелавам Ти и аз много и безкрайно приятни мигове с .... и много ама много да .... Цитирай
ivp Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 (Редактирано) От вчера - ето тази За повече инфо - тук Редактирано Април 3, 2007 от ivp Цитирай
grunge_is_dead Отговорено Април 6, 2007 Отговорено Април 6, 2007 И аз да се похваля с новата си слабост Цитирай
Recommended Posts