Guest Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 B.C. Rich Mockingbird... :green: :green: ...под формата на запалка, събира се в дланта ми Цитирай
metalmorphosis Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Леле от къде ги намирате тия запалки Много добри! Цитирай
Striker_II Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 ^^ лелеееее егати кефската запалка... кажи от къде ги взимаш да се сдобия и аз.... Цитирай
gpav Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 (Редактирано) е тва ме разби мн яка запалка Честито да си я палиш със здраве!! Редактирано Януари 2, 2007 от TheWhiteGhost Цитирай
Telerig Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 тцтцтцтц...заеби братче...с флойд роуз и хиляда копчета.... Цитирай
Guest Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Честно казано и аз бих искал да знам откъде е. Подарък е от майка ми и баща ми, но забравих да ги питам откъде са я купили. Утре като ги видя, ако се сетя ще питам Долния рог се чупи надолу и така се пали. Btw, грифа е леко изкривен (backbowed), щеше да е култово да има тръс род и ръчка за флойда. Цитирай
Striker_II Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 не не.... много здрав подарък ..... обезателно питай от къде са ти я взели... Цитирай
X_eNeMy Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 По разни магазини за сувенири съм виждал, иначе със сигурност винаги има в ОЧЗ (София) Готска е, поздравления - запиши нещо с нея Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 (Редактирано) Аз пък съм с един Лес Пол за Кристмас ...ама не е Gibson, менте някакво ще да е :think: Редактирано Януари 2, 2007 от edgecrusher Цитирай
ivp Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Les Paul Classic Ebony Айде, със здраве Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 пфу, че ми е сложно да снимам и да постна снимка - иначе и аз имам една такава сувенирна запалка-китара, модел лес пол (като този от снимката на Едж), не знам за неговия, но моят е Ню Едишън Милениум Брутал Пауър Вери Юзфул модел и като му щтракнеш запалването почват да му мигат потенциометрите в синьо и червено <_> Цитирай
Fenix Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 (Редактирано) Еее ако ще се 'фалиме Подарък за 19тия рожден ден.. сиреч миналата (вече по-миналата) година Евала колега, евала. Тряя да спретнем някое Jam-че. Само че моята е BRC сиреч Burnt Редактирано Януари 3, 2007 от Fenix Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Моята освен че пали, ами възпроизвежда и звук! Има някаква семплирана китарна мелодиийка, не съм сигурен на кого...ще я запиша и постна когато имам време. Цитирай
Recommended Posts