Jump to content
Българският форум за музиканти

sbondokov

Members
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от sbondokov

  1. Не разбрах, след като само частите струват повече от цената на китарата, защо покупката на Харли да не е изгодна оферта?
  2. ^^За мен тия последните две са си най-яки! Някак си присъствието на истинско кубе си личи. Пропуснал си да кажеш само какво е кубето (или аз не съм внимавал ).
  3. ^ Свободни интерпретации върху Slayer .Ентусиазмът е завиден, но все пак бива да се погледнат и нотите (таблатурите).
  4. На мен най-ми харесва това на 4:40, ама не мога да се обоснова защо .
  5. Същият е,да, просто си бях наумил, че е в Люлин. Големият Град все още ме обърква
  6. ^ Хмм, да не би да е в Люлин? Щото там видях подобен, на това отгоре навсякъде столчета, ако искаш да пробваш. Реших да не влизам повече там без приготвена сума
  7. Подходящ тунер може да се намери и като приложение за андроид, между другото някои от тях са доста точни (по-точни от някои евтини тунери за китара, които вървят в продавалника). Аз използвам този, има настройка в Ми бемол, за по-ниско не знам : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gismart.guitar.tuner&hl=bg
  8. ^ Честито! Ама тя дъската при теб не беше ли доста по-голяма? Явно си редуцирал излишното
  9. Не знам за китарите, ама се спуках от смях от физиономиите му
  10. sbondokov

    Blackstar ID60TVP

    "True Valve Power", туй какво ще рече, че е лампово или че звучи също като лампово?
  11. +1. Или поне да се повдигнат малко струните, много хора се стремят към максимално нисък екшън, но ако грифът не е идеален става ей така като при теб.
  12. Що за странен въпрос? Спуках гума, проблем ли е да карам с една зимна и три летни гуми? Мисля, че сама можеш да си отговориш - не е добре, ама ако не ти се купуват нови струни - караш си така. И аз понякога правя глупости от стиснатост и от мързел, ама поне гледам да разберат по-малко хора
  13. Сам го каза: "Защо пък не". Все от някъде трябва да се почне ...
  14. Излишно е да питаш човек, който вече е минал на лампов звук за транзисторно кубе. Hillbilly вече ти отговори. От друга страна, ако теб не те дразни симулирания транзисторен звук, значи ще ти свърши работа. Както вече ти казаха, пробвай (ако има възможност) и го вземай. След време, като посвириш и започнеш да харесваш повече ламповия звук ще мислиш за друго - Olx-а сигурно още ще го има
  15. Гледам, че има и ефекти, не знам само драйв дали може да докара или трябва да си включи някакъв овърдрайв педал преди миксера?
  16. ^Може, ако ти го подарят
  17. Аз съм използвал полираща паста за автомобили,среден размер на частиците и има добър ефект. За 5 минути търкане изчезват по-дребните дефекти.
  18. sbondokov

    Един пиниз

    Извинявам се, че събуждам темата, но при толкова отговори и нито един точен - ето ви отговора от самия Кери Кинг (сори за лошото качество): https://www.youtube.com/watch?v=HQt34Cx_NKY Ето и по-качествен клип:
  19. Тая Bugera V5 вече няколко човека я хвалите, накрая ще взема и аз да си я купя . Само се чудя какво е добре да се върже пред нея за повече резачка?
  20. ^ Че то спокойно може да се включи ефект и в чистия канал на Fender-a, не виждам защо трябва да се ремонтира усилвателя. Само дето ефектите тип "камионче" или "педал" биха звучали ужасно в такъв усилвател (изпробвано!). С процесор резултатът ще е по-добър, макар и не прекрасен, заради лошия говорител. Все пак може да се опита- за 150 лв процесори колкото искаш.
  21. Намерих Roland с 10 инчов говорител и хубав чист канал, към който включвам процесор. Това беше моето решение, което ме задоволи, вероятно има и много други решения...
  22. Прав си! И мен хич не ме кефи! Затова потърсих нещо друго.
  23. ^ В някой сайт, различен от фейсбук Някъде , дето не се влиза с парола!
  24. Да, говорим за едно и също, ама аз явно не мога да се изразя като хората. Това имах предвид- трудно е да овладееш техниката, лесно е да купиш апаратурата
  25. Щом няма усилвател откъде може да се чува това жужене? От струните? От тялото на китарата? От Космоса? Обясни по-подробно!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.