Jump to content
Българският форум за музиканти

vasilena0901

newbies
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

vasilena0901's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Здравейте! Имам класическа китара. Вчера й се скъса първа струна. Вкъщи намерих метални струни, но съм чувала, че изкривявали грифа на класическата китара. Живея в малък град, където няма музикални магазини. Сложила съм само първа струна /металната/ и останалите са си найлонови. Усеща се разликата, но съм само любител и не ми пречи толкова. Скоро няма да пътувам до голям град. Просто искам да питам дали нещо ще стане на китарата ако свиря с една метална струна.
 2. Здравейте! Момиче съм на 14. От скоро време започнах да правя кавъри /акустична китара и пеене/ на рок песни. Свиря и пея песни като Wish You Were Here, но напоследък искам малко по - твърд рок. Много искам да се науча да пея Man in the box на Alice in chains и Burm на DEEP Purple, но имам проблем с високите тонове. Сякаш ме е страх да ги изпея. Започвам малко дори да се отчайвам. Наистина обичам да пея и може би има светлина в тунела. Та някакви съвети или каквото и да е за пустите високи тонове.вокал
 3. Здравейте! За първи път ще си избирам китара сама. Имам класическа на Aria и съм доволна, но искам да правя кавъри на песни, за това ще си взимам акустична. Харесала съм си Ibanez v70 - nt и Ibanez V70BK за 210 лв. Понеже съм останала с добро впечатление към китарите на Aria се замислям и за ARIA AD-18 SB, която е по - скъпа с 40 лв и трябва да изчакам малко повече. Какво ви е мнението за тези три китари и какви други ще ми препоръчате?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.