Jump to content
Българският форум за музиканти

Valeri12580

newbies
 • Posts

  38
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Profile Information

 • Gender
  Male

Valeri12580's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Според мен ако свириш няма как да загубиш форма на която и да е китара..Поне аз съм така.Единственото което е ,че като мина от електрическа на акустична ми е малко трудно да натискам първите 2-3 дена,но се свиква
 2. Точно това ми трябваше.Мерси
 3. Mairomaster, проблема е там,че когато съм пуснал Guitar Rig 5 в програмата като натисна record не иска да записва,а ако махна Rig-a се оправя..И ако незнаеш,защо е така по-добре не пиши.
 4. Пробвах да запиша нещо с нея,но не става...
 5. Може ли по просто,че не разбрах?
 6. Здравейте Днес инсталирах Guitar Rig 5.След като го пуснах всичко беше ок,но когато пуснах да запиша нещо със cool edit pro излиза това http://prntscr.com/bmpwvg .Когато не е пуснат Guitar Rig мога да записвам но когато е пуснат не става...Някой знае ли как се оправя това?
 7. Тези дни ще ида да проверя в музикалните магазини и съответно ще го пробвам Знам,че е поправим,но незнам как да го поправя
 8. Здравейте..някой знае ли добър лютиер в Пловдив,защото китарата ми се нуждае от сетъп..четох из форума за Dikata.Писах му преди 1-2 месеца по имейл адреса,който намерих сайта му,но още не е отговорил.Пробвах да му пиша на лично,но видях,че не влизал от 2010 и според мен няма смисъл..
 9. Ах ще си замълча...не ми се влиза в безкрайни спорове
 10. Здравейте отново...Та реших да го продам,но се чудя за колко пари.Ако вие бяхте на мое място за колко щяхте да го продадете?
 11. ^^ Точно така мисля да направя...докато си купя нов усилвател ще си свиря със старите работи..въпреки че както казах процесора малко ме дразни...както и да е.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.