Jump to content
Българският форум за музиканти

teodor98

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Инструмент
  Kitara

teodor98's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Здравейте драги читатели. Имам един въпрос, на който не мога да си дам отговор. Та питам, вас, музикантите. Аз свиря на китара и използвам една програма Guitar pro за да пиша песни. Има един начин чрез, който можеш да свържеш китарата към компютъа и с тъй наречения MIDI да ти засича китарата. Да можеш да свириш и да записва тоновете автоматично? Какво е това MIDI? Свиря и с Guitar rig, там нямам проблеми. НО за други програми също и fl studio искат MIDI? мОЛЯ ПОМОГНЕТЕ :Д
 2. Мерси много! Ще видя какво да направя по въпроса.
 3. Здравейте!! Имам следния проблем. Свиря с електрическа китара тип стратокастър. Тоновете на 15сто прагче 2ра струна и прагчета(12,14,15) на 3та струна изчезват много бързо. При тяхното натискане бръмчи леко и спира тона. Като чели не вибрира струната. При повдигане (силно натискане на струната) се чува за кратко и фалшиво. Струните са ми на добро ниво от грифа, не са високо. На всички други прагчета се чува добре... Моля помогнете!! На какво се дължи това?
 4. Здравейте!! Купих два хъмбъкера, за моята китара. Но като гледам разни формули как се слагат има червена,зелена ,жълта,бяла жица , а на мойте има само 2 ?? Моля кажете така ли трябва да бъде ??? ПОМОЩ !!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.