Jump to content
Българският форум за музиканти

monynikolov

Members
 • Posts

  156
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

monynikolov last won the day on June 14 2020

monynikolov had the most liked content!

About monynikolov

 • Birthday 08/01/1976

Previous Fields

 • Инструмент
  бас,вокал,клавир

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Русе

Recent Profile Visitors

1074 profile views

monynikolov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

83

Reputation

 1. Здравейте, това е новото парче, което завърших окончателно вчера. Надявам се,че ще ви достави удоволствие!
 2. Много подробно и точно!!! Благодаря за споделянето!
 3. Здравейте, представям ви новото парче, което направихме с M-Lane. Записът, миксинга и мастъринга ги правих аз. Видеоклипа на песента можете да гледате в раздела за видеа на форума, постнал съм линк в Ютюб. Приятно слушане и весели празници!
 4. А за затихването....Може да сме го поприбързали, наистина
 5. Благодарим, Ицо! Всичко си направихме сами. Аз се занимавам генерално със звука, а Ники Ганчев с китарите и видеото. А за радиата - излиза,че е мега трудно да започнат да те въртят. То това май е най-трудно в цялата одисея...
 6. Клипът към новата ни песен. Приятно гледане и слушане!!!
 7. Новият Cakewalk Bandlab, според моите разбирания и усещания, е страхотен! И за Уиндоус е безплатен...Надали мога да искам нещо повече! :-)
 8. Да, така е, това с барабаните и аз го отчитам като пропусната от мен възможност да го разчупя още парчето. Просто главата ми беше гръмнала вече и в процеса на работа не му обърнах внимание. Чух го чак след като си починах,но вече го бях качил парчето тук там. Не мисля обаче да се връщам отново към тази песен, каквото се получило, получило. Просто това ще си го кача като "обеца" на ухото за по-нататък да внимавам в този етап на аржиментите. :-) Иначе работя със Сонар Х3 като хост. Барабаните ги пиша със Супериър дръмър 3. Ползвам нещата на Фаб филтър, Саунд Тойс и Т-ракс основно, както и АПИ на Уейвс.
 9. Ееееееееее, благодарско голямо!!! Радвам се,че даваш такава оценка. Това ми дава увереност,че не стоя на едно място и има смисъл във всичките усилия!!! Още веднъж, благодаря, Ице!!!
 10. Вече можем да представим новото си парче Breath https://www.youtube.com/watch?v=mmMvcCaYR7I
 11. Ако помещението, в което ще слушаш не е много малко като площ, препоръчвам 8 инчови монитори. Бях преди и с 5ци, но ниските честоти не ги чувах много добре. Сега нямам оплаквания. При всички случаи обаче трябва да помислиш за акустично третиране на стаята. С тези монитори съм към момента. : http://www.jblpro.com/www/products/recording-broadcast/3-series/lsr308#.XJs7cf0zbcs
 12. Благодаря ти за хубавите думи,Ице! Има резон в това,което казваш за високите. Въпрос на усещане по време на мастъринга е. Вече няма как да го пипам, но за следващото парче ще го имам предвид. :-) Поздрави!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.