Jump to content
Българският форум за музиканти

michel

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

michel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Във втората част на десетилетието (след 2005 година условно) като че ли има някаква липса на иде в бизнеса. И не говоря за поп-фолка, които от прочувствени балади и денс парчета през 2003-2004 година преминаха на мазни кръчмарски песни. Говоря за Руши, Графа, Мария Илиева, за поп певците. През 2002-2004 Руши, Графа И Мария Илеава пък и много други поп изпълнители имаха много по-добри продукти от сега. Ами за Тони какво да кажем? Тя сеаг изобщо пее ли? Въобще поп музиката се развиваше най-добре през 90-те и до 2004 година, от там нататък е само чалга. Сега постоянно ни надуват главата с Миро. Ами няма как - Пайнера много пари наля в него и Мирко стана чалгарче. Той не е виновен, че народът е прост и това харесва. А онзи, "старият" Миро от Каризма 2002-2004 беше много по-готин и имаше много по-добри песни. Как ми се иска музиката от 2000-2004 година да се завърне. Не искам чалгаризирана поп музика. Дори Нети на Дони имаше толкова хубави парчета в онзи период. И да, признавам си - от 2005-6 година не слушам българска музика по радиа и телевизии! Слушам само колегите по пиано баровете.
  2. Според мен поп-фолкът не беше чак толкова зле към 2003-2004 година. Ако си спомняте тогава на мода в жанра бяха баладите и денс парчетата с поп звучене. Ами аз предпочитам такъв фолк пред смрадливата, кръчмарска чалга, която бълват сега.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.