Jump to content
Българският форум за музиканти

animester

новаци
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

animester's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Честно казано не защото на този етап няма буквално нищо така че каквито и опции да изскочат бих ги обмислил(дори и цената да ми е висока в момента). Просто искам да разбера ако нещо ми е убягнало-сайт,магазин,човек който продава на частно-каквото и да е защото е малко потискащо да знаеш че като си левичар и то в малка страна едва ли не нямаш право на шанс да свириш на подобен инструмент. Естествено има eBay и подобни но защо да ми се налага да търся инструмент от чужбина и да плащам огромни суми за доставка при положение че 'нормалния' еквивалент на 7-струнната китара'Х' която евентуално бих си харесал вероятно е наличен в някой български магазин за не-лоши пари.
  2. Интересува ме дали някъде в България въобще има 7-струнни китари за лява ръка понеже имам чувството че преобърнах целия релевантен интернет и все пак не можах да намеря нито една.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.