Jump to content
Българският форум за музиканти

ПРОФЕСОРА

Studio One - търся съвети за версия за ъбгрейт

Recommended Posts

Posted (edited)

Здравейте колеги,

Инсталирах си безплатната версия на Studio One. Много лека и приятна програма с всички стандартни възможности на мощен пакет за редактиране на аудио и миди. Но като всичко безплатно идва с някои ограничения. Първото, което успях да установя след няколко часа проби, е липсата на работа с външни плъгини и VST инструменти. Въпреки че програма си има вградени инструменти и ефекти с профи качество, човек винаги има нужда от още за постигането на търсеното звучене. Веднага реших да направя ъбгрейт към платена версия, но тук се натъкнах на проблем с избора. Оказа се че има на 6-7 различни версии за ъбгрейти съответно на различни цени.

https://shop.presonus.com/Studio-One-Upgrades-Crossgrades/sorting/priceLow

С моят слаб английски ми е много трудно да се ориентирам коя версия какво точно прави. И тук се явява въпросът ми към вас колеги - може ли някой да ми помогне да направя своя избор? Това което търся към този момент е възможността програмата да работи с плъгини и VST инструменти от други производители. Имам и втори въпрос - ако някой от вас е по-напред с материала за работа с тази програма (Studio One 4), дали ще е склонен да ми даде някой и друг урок срещу съответно заплащане.

 

Edited by ПРОФЕСОРА

Share this post


Link to post
Share on other sites

Така като гледам нямаш опция за ъпгрейд от безплатната версия (Prime). Трябва направо да си вземеш Artist или Professional. И двете поддържат VST2 и VST3.

Уточнявам, че не работя с тази програма, просто хвърлих един поглед. И двете версии на програмата работят на 64 бита само.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By exatoh
      Инсталирал съм и съм сложил вече license key на Studio One на лаптопа обаче той се оказа слаб за този софтуер затова сега ми се налага да го инсталирам на настолния компютър. Въпроса ми е как да преместя лиценза на другия компютър и може ли този софтуер да ми е инсталиран и лицензиран едновременно и на двете машини или се замества по някакъв начин?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.