Jump to content
Българският форум за музиканти

tekst_po_poruchka

Текст за Вашата песен - готов, или по поръчка, срещу ...

Recommended Posts

Текст за Вашата песен - готов, или по поръчка, срещу ...

... срещу интересно предложение от Ваша страна. Парите не са приоритет и/или задължително условие, т.е. - можем да работим на бартер, на изплащане, срещу договорени съвместни прояви и т.н. Въобще, ако искате професионален текст от истински поет - мислете и предлагайте. Пишете ми на tekstko@gmail.com. Отговарям в рамките на деня.

За професионална музика - професионални думи. Написал съм и пиша само текстове със собствена мелодия - с поетичен ритъм и рима. И с послание, разбира се. Всеки текст е самостоятелно произведение - стихотворение. Прочитате го и Ви харесва. И после го правите на песен.

Имам готови текстове за песни в различни стилове - рок, поп, латино, рап. Какъв искате за Вас? Заявете желанието си на tekstko@gmail.com. Изпращам Ви уговорения текст - за да го изпробвате и да го харесате. Единственият Ви ангажимент е в разумен срок да кажете искате ли го да използвате. Всеки текст е защитено по съответния начин произведение и ползването му се договаря писмено.

 

Особено обичам да пиша текст по готова мелодия. И клиентите си ги харесват. Поръчайте Вашият текст за песен по мелодия - срещу ... предложете ми?

Думите Ви чакат, за да ги направите песен.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Хубаво е да публикувате нещичко свое, нещо рекламно. Или поне, ако имате нещо издавано, да го назовете, за да можем, да си го купим и да добием представа. Текстописането е трудно изкуство и ако пишете добри текстове, това е много ценно. Но няма да е зле, да публикувате своя поезия или да пратите линк към вече публикувани неща. Все пак, нали.. пазарна икономика - око да види, ръка да пипне... та ако имате нещо с уредени авторски права....

 

PS: Axa... може би имате предвид тази страница:

http://www.tekstmag.com/pokupka/%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE-%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%8F-12

Edited by Evtim Djerekarov
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте, господин Джерекаров,

 

Благодаря Ви за интереса към мои текстове за песни. Части от тях сте открили сам. Други бих могъл да Ви покажа, но не публично - тук, а персонално - лично за Вас.

 

Моля, изпратете ми Вашият ел. адрес на tekstko@gmail.com. В отговор мога да Ви изпратя някои от последните ми текстове. Работя предимно по поръчка, а работата с конкретен клиент налага конфиденциалност, или поне повечето клиенти я поставят като условие.

 

Публикуване на поръчани текстове тук не е възможно. Така че - чакам Вашия имейл. Изпратете ми и телефон - ще ми бъде интересно да чуя Вашето мнение за текстовете ми.

 

Искате ли да прочетете лично и ексклузивно мои авторски текстове за песни? Тогава - пишете ми на tekstko@gmail.com.

 

До скоро. А в момента довършвам един як рок текст...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Similar Content

  • By LadySonnet
   Здравейте, казвам се Eliza и от 10 години се занимавам с преводи на текстове на готови песни на английски език. Ако желаете Вашето готово парче да звучи и на английски език, моля свържете се с мен. Накратко за моя опит: 5 години работех това за унгарска музикална компания. Превеждала съм песни за Испански, Австрийски, Немски, Френски и Руски изпълнители. Владея няколко езика, но се ограничавам с преводи на английски. Жанровете са преди всичко поп, рок и джаз, но съм писала и за опера, R&B и рап. При проявен интерес мога да изпратя демо. Можете да се свържете с мен на: witteeliza@gmail.com.
    
   Пожелавам на добър час на всички тук с музиката, която правите!
  • By an4oto
   Здравейте трябва ми текст за рап песен , някой с желание да помогне
  • By lucellent
   Здравейте, някой би ли се захванал да преведе една песен, ако може?
   Не става въпрос за буквален превод, а такъв с който песента да може да се изпее в български вариант (демек да е с еднакви срички и такти) като се запази смисъла. Нещо като писане на нов текст върху готова мелодия
  • By RallyS
   Здравейте, колеги! 
   За първи път пиша в този форум, и предварително се извинявам ако вече тази тема съществува и е обсъдена. 
   Занимавам се с поп и джаз пеене от 10 години, понастоящем съм студентка в НМА " Проф. Панчо Владигеров", гр. София. Имам две дуетни авторски песни, но сега съм решила да продължа професионалните си занимания самостоятелно. И така, търся добър текстописец, с който мога да работя както за предстоящото ми парче, така и за напред. Ако вие се занимавате с писане на текстове или познавате някой, който наистина го бива в това, моля пишете в тази тема или на лично съобщение, за да установим контакт. Благодаря!   
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.