Baby Thomas 3,659 Posted February 18, 2005 Сложих го, ама малко смотани кутийката и щракалките. Нямаше изобщо читаво. Както и да е, по-натам може да ги сменя. Засега остава само да се "ламинира" с фолио и да сложа един Ground Lift... http://babythomas.org/stuff/bt-di-box-2.zip 94К Share this post Link to post Share on other sites
Baby Thomas 3,659 Posted March 16, 2005 Нова схема намерих някаква. Това не мисля да е точно ДИ БОХ, но пича пише, че записва директно с това: http://amps.zugster.net/articles/direct/index.html П.П. Мързеше ме да го чета, дано има общо с темата Share this post Link to post Share on other sites
kitaratapesho 163 Posted March 21, 2005 аз като доста бос в звукозаписните технологии имам въпрос, на който май знам отговора, но по-добре да си каже и някой разбирач, преди да съм направил некоя глупост и да изгърми нещо тука абе на модела Берингер Ултра Г например има два варианта за изходен сигнал от Ди Бокса - жак към усилвател/колони и канон за пулт. каква е разликата в двата изхода и може ли да се ползва изходния жак, който е за колоните и да се пусне в пулта, ще се случи ли нещо кофти или е по-добре да си купя един кабел канон-канон и да си го ползвам него само за Ди - пулт ? Share this post Link to post Share on other sites
niki123bg 7 Posted March 21, 2005 Ами ултра-г има в същност само един изход - този с канона, другото е просто паралелно свързан жак на входният, така че да можеш както си свързал китарата директно в пулта, в същото време да я слушаш на някакъв монитор - примерно на някое кубе. Share this post Link to post Share on other sites
kitaratapesho 163 Posted March 21, 2005 аааааааааааааааааааааааа ясно еми ще трябва да се закупи кабел канон-канон значи айде сега сме квит ники123бг Share this post Link to post Share on other sites
Glacierise 7 Posted March 22, 2005 Аз предлагам мега-корпорацията N-AUDIO да почва серийно прозиводство Share this post Link to post Share on other sites
visiondann 1,042 Posted April 25, 2005 Много сериозен модел е активния BBE DI-100X, но е доста скъп. Share this post Link to post Share on other sites
Fortissimo 6 Posted April 27, 2005 Тука в BG-to BBE е малко трудно да го намериш. Share this post Link to post Share on other sites
niki123bg 7 Posted April 28, 2005 Мен ме кефи идеята да имам Palmer PDI03 (Palmer Speaker Simulator/DI Box. Само че като гледам единственият такъв в ebay в момента е на цена от 620 GBP (около $1200). Share this post Link to post Share on other sites
synchu 2,374 Posted April 28, 2005 Мен ме кефи идеята да имам Palmer PDI03 (Palmer Speaker Simulator/DI Box. Само че като гледам единственият такъв в ebay в момента е на цена от 620 GBP (около $1200). PGA04 е сходен като функции А ако само ДИ и спикър симулатор PDI09 за 100$ върши доста добра работа...<_ load> Share this post Link to post Share on other sites
alexthegreat 0 Posted January 26, 2006 Behringer се канят да пускат нови DIBox-и около 1-во тримесечие на 2006: 2 модела на цени от 22 и 34 Euro http://www.behringer.com/DI400P/index.cfm?lang=ENG http://www.behringer.com/DI600P/index.cfm?lang=ENG Share this post Link to post Share on other sites
sa6tiat 119 Posted January 26, 2006 (edited) По темата на Доктора: / и малко встрани/: Ефектът ми е SGX 2000 на ART, американски. има си лампи, освен транзистори, ползва се и като предусилвател - бос съм в тия неща. Та, в различните пресети, особено тези с надут драйв и компресор, има жужене, което само с як нойсгейт се маха, но това скапва и без това кекавия състейн... Не знам дали е от заземяването, или от липса на Ди Ай бокс. В интернет не намерих нищо за моя ефект... Док, някакви идеи?... Edited January 26, 2006 by sa6tiat Share this post Link to post Share on other sites
Wolfheart 3 Posted February 19, 2007 здравейте колеги.от известно време ме мъчи един въпрос, а той е имам ли нужда от въпросния ди бокс когато китарата ми минава през процесора а той е digitechRP200.процесора не върши ли подобна работа като ди бокса.никъде не намерих отговор точно на тоя въпрос и за това питам.благодаря предварително. Share this post Link to post Share on other sites
guitman 0 Posted February 19, 2007 здравейте колеги.от известно време ме мъчи един въпрос, а той е имам ли нужда от въпросния ди бокс когато китарата ми минава през процесора Да, имаш нужда! Share this post Link to post Share on other sites
Wolfheart 3 Posted February 19, 2007 благодаря за бързия отговор. Share this post Link to post Share on other sites