Jump to content
Българският форум за музиканти

musicman

Admin
 • Content Count

  5,806
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  137

musicman last won the day on April 27

musicman had the most liked content!

Community Reputation

2,965 Excellent

About musicman

 • Rank
  мракобесник
 • Birthday 01/29/1974

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.raffomusic.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

9,481 profile views
 1. musicman

  Намерена е бас китара

  "придобивката" не е моя. Един колега се свърза с мен и ме помоли да пусна тема във форума. Но както казах не разбирам защо никой не споделя това, че е намерена китара а всички споделят ако има открадната.
 2. Ползвам няколко но да кажем AXE-FX II ми е най-удачно за участия.
 3. Китара -> Процесор -> PA Изглежда много просто но към процесора като сложиш една педалиера и ако искаш да имаш нещо като монитор, те нещата стават пак като с кубе (1х12). Другия вариант е да имаш in-Ear монитори, те са по-леки от кубето но са по-скъпи него Но това мисля, че в по-малките клубове няма да работи щото нямат хубави миксери и не могат да ти дадат сигнал от всички инструменти. Все пак номера е да слушаш всички. Моят съвет е да пробваш. Сега колегите ще ти кажат още идеи, пробвай ги и си харесай. Няма как да разбереш иначе.
 4. musicman

  Майски поздрав!

  Свежо
 5. Беше намалено на 50Е и нямаше как да го пропусна
 6. musicman

  Audacity или Cubase 10

  Това са програми от различен клас. Cubase е много по-добро.
 7. Ако не стане, пиши ще измислим нещо друго
 8. Здравейте приятели на музиката! Център за Музикални Изкуства има удоволствието да ви покани на ден на отворени врати на 20.04.2019г. от 17:00ч. в сградата на ЦМИ (малкото НДК –административна сграда “ПРОНО” на партера)Поканени са всички, които искат да се запознаят с методите ни на обучение или да изберат най-подходящия за тях инструмент! Всеки ще има възможност да зададе въпроси, към нашите преподаватели по: вокално майсторство, барабани, пиано, китара, бас китара, контрабас, тромпет и саксофон!Желателно е предварително да заявите присъствието си на https://www.facebook.com/cmabg/ или на тел.0887311170, като посочите към кой иструмент имате интерес !
 9. Има си базар за тези неща.
 10. Знаеш ли какво е фантомно захранване? Ако не знаеш - не го пипаш и със сигурност няма как да го повредиш. Практически с всичко можеш да свършиш работа стига да знаеш как. Просто започни да го правиш и ще видиш ако нещо не ти харесва - ще го промениш. Не може някой да ти даде съвет за нещо, което самия ти не знаеш как ще потръгне. Аз твърдя, че мога с всяка една от гореизброените карти да запиша мелодет, индъстриал и т.н. Разликите между разните карти можеш да си провериш и сам в сайта на производителя. Обидно е да караш някой друг да направи нещо, което самия ти можеш. Не е от значение какъв интерфейс ( usb, thundebolt ) ще ползваш за момента. Когато започнеш да работиш и нещо от това, което имаш не ти върши работа или не ти достига, тогава питаш конкретен въпрос и ти се отговаря конкретно. Аз лично смятам, че всичко, което имаш е достатъчно за да свършиш работата, която искаш.
 11. ^ Точно с този кабел се свързва.
 12. Музикалната работилница е подходяща за инструменталисти (независимо от нивото и уменията им), свирещи на контрабас и/или бас китара, които имат желание да опознаят типичните мелодико-ритмични особености на различните стилове в джаз музиката. Темите, които ще бъдат засегнати са: изпълнението на определен ритмичен модел на начините за разчупването му подходите за подготовка на характерни ритмически групи ,,следенето‘‘ на определен солист и възможностите за отговор разбитият ритъм или т.нар. начин за акомпаниране ,,broken time’’ взаимодействието на баса с барабаните до каква степен басистът е барабанист начините на звукоизвлизане при различните стилове Музикалната работилница ще бъде отворена за въпроси и всеки, който има желание ще може да посвири! Място на провеждане: Център за музикални изкуства, Пл. ,,България" № 1, Административна сграда ПРОНО (зад малкото НДК, до ресторант ,,Чевермето") на 31 март 2019г. (неделя) от 18:00 до 20:00 часа. Понеже местата ни са ограничени, ще помолим да направите заявка за участие на телефон: 0886 520 994 - Димитър. Вход свободен!
 13. ^ Аз имам чист - MXR CAE Boost/Line Driver Ама ми стана чудно това наистина ли е чист бууст, щото на големите си има малко кривене. Ама малко не съм пипал.
 14. ^ И клийн ли е наистина?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.