Jump to content
Българският форум за музиканти

musicman

Admin
 • Content Count

  5,868
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  149

musicman last won the day on August 19

musicman had the most liked content!

Community Reputation

3,023 Excellent

About musicman

 • Rank
  мракобесник
 • Birthday 01/29/1974

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.raffomusic.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

10,487 profile views
 1. musicman

  Stone Cold

  Браво! Много добре е станало. И това, което всъщност ме изненада най-много е стила в който пее Ванката понеже съм свикнал на някакви други неща.
 2. А пък според мен китарата трябва да отговаря на нивото на усилвателя. Или купуваш китара и после събираш още толкова за усилвател или разделяш бюджета на две и купуваш и двете.
 3. musicman

  Спомени..,спомени!

  Аз все още си пазя един черен Орфей (според мен), който си купих с първата стипендия. Прилича на Фендер страт. Но приликите са до тук. Единственото нещо, което му смених е ключа за превключване на адаптерите, защото се счупи. Но той разбира се не е като Фендерския. Иначе като за българска китара звучеше много добре. Не съм я избирал - късмет. Купих си я с първата стипендия от училище. То една не стигаше, ама те ни ги даваха на годишна база и ми стигна точно за една такава китара. Това беше втората ми китара Орфей Първата е като Гибсън ЕС. И нея я пазя, тя не звучи като първата но пък изглежда добре За справка можете да видите клипа на Контрол - Най щастливия ден. Относно школите, спомням си, че на Синьото се продаваха школи за рок и метъл. Преснимани с пиратски касетки, но това беше После Юбиса на Юли Марков ги преснимаше и продаваше, но преди тях имаше на синьото нещо като музикален магазин.
 4. Уважаеми потребители, този раздел е създаден с цел хората да обсъждат текстове, които са написали самите те. Позволено е и да търсите услуги, но не е позволено да предлагате такива. Понеже тук силно вярваме, че всеки труд заслужава възнаграждение, моля да публикувате всички обяви в които предлагате услуги в базара. Независимо дали са безплатни или не. Практиката показва, че безплатните неща не са качествени и трайни. За това ако предлагате услуга, предлагайте я срещу заплащане на определеното за това място.
 5. musicman

  Detoxica- Аз И Тя

  Браво, много приятно.
 6. Най-добре е да ги питаш тях
 7. B-stock означава, че е върнато, някой го е купил и после го е върнал поради някаква причина. Ако е било счупено, те са го поправили. Но доста често хората връщат нещата, защото не им вършат работа, не са им удобни и т.н. а не заради технически или функционални проблеми. И всяка разопакована стока задължително се продава с намаление. Ни зависимо, че на практика си е нова.
 8. С най-голямо удоволствие Инициативата за щастие не я поддържам сам, силата е в колектива
 9. Айде бе Сашо, къде ходиш бе?
 10. Така като гледам нямаш опция за ъпгрейд от безплатната версия (Prime). Трябва направо да си вземеш Artist или Professional. И двете поддържат VST2 и VST3. Уточнявам, че не работя с тази програма, просто хвърлих един поглед. И двете версии на програмата работят на 64 бита само.
 11. Така като гледам ми прилича на Орфей.
 12. musicman

  Nasko Di Stefano - Бяла костенурка

  Аз нещо не мога да се ориентирам как се гласува в този линк.
 13. musicman

  S/PDIF на звукова карта

  Каква е картата?
 14. musicman

  S/PDIF на звукова карта

  Служи за вход / изход на цифров сигнал. Другите входове на картата приемат аналогов, този е цифров. Съответно ти трябва някакво устройство от което ще взимаш или предаваш този цифров сигнал. Някъде трябва да имаш настройки и на двете устройства, които трябва да са еднакви. Това обикновено са bit depth и sample rate. Аз ги слагам така: bit rate: 24, sample rate 48000. Можеш да записваш ако вземеш сигнала от друго устройство. Да, това са чинчове.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.