Jump to content
Българският форум за музиканти

musicman

Admin
 • Content Count

  5,896
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  153

musicman last won the day on December 15 2020

musicman had the most liked content!

Community Reputation

3,049 Excellent

About musicman

 • Rank
  мракобесник
 • Birthday 01/29/1974

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.raffomusic.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София

Recent Profile Visitors

10,709 profile views
 1. Аз бих се включил, ако ми го пише в хороскопа Мога да предложа и терен но за максимум 4 човека.
 2. ^ След няколко седмици ще излезе новата версия на Ableton Live и там ще си има всичко каквото имат и другите DAW + "диджейските" екстри. Поне на мен до сега единственото нещо, което ми е липсвало в Live е мулти тейковете. Всичко останало си го има и сега.
 3. ^ Как така не можеш? Какво ти пише? Имай в предвид, че всеки потребител има някакъв лимит на количеството снимки, които може да качва, но не вярвам ти да ти го изхабил. Кажи точно какво пише.
 4. musicman

  Купувате ли на сляпо?

  ^ Нямам оплаквания за момента. Но не съм го тествал все още изцяло. Тези дни ще опитам да запиша акустична китара примерно, но най-интересно ми е как ще се държи на по-високи децибели, което по разбираеми причини няма как да тествам в момента.
 5. musicman

  Купувате ли на сляпо?

  Не бе, тая педалиера е от Томан, от g66 не съм пазарувал скоро.
 6. musicman

  Купувате ли на сляпо?

  Такаааа, междувременно си поръчах Boss OC-5, Harley Benton MP-100 MIDI Foot Controller и Zoom H1n. Нищо от това не бях пробвал. В крайна сметка и трите ми вършат работа. Harley Benton-а с уговорката, че е за домашна употреба, има си кусури. Но за този ценови клас съм доволен.
 7. ^ Пробвай пак и ако не стане, пиши ми на лично да оправим нещата
 8. От сайта на производителя на Addictive Drums: https://www.xlnaudio.com/products/addictive_drums_2
 9. musicman

  Знаете ли как ?

  Според мен всеки от тези се е записал самостоятелно в къщи и е пратил на госпожата, която ги е направила на филмче. Всяка програма, която има multi cam би трябвало да може да го направи. А до колкото знам всички гореспоменати + Final Cut Pro имат.
 10. Не, за отделни песни също. Ползвайте някакви стандартни канали за презентиране, като youtube, soundcluud и т.н., които позволяват директното слушане /гледане от форума. Аз лично не свалям файлове за да чуя нещо.
 11. musicman

  Купувате ли на сляпо?

  AxeFx от https://www.g66.eu Сега си поръчах една миди педалиера, пак на сляпо, другата седмица като дойде ще дам отзиви
 12. musicman

  Форумна среща след пет години

  Според мен живот и здраве, най-рано до година пролетта Освен това форумни срещи правихме миналата година за последно Даже с джемче, беше много гот. Трябва пак да го направим.
 13. musicman

  Купувате ли на сляпо?

  И аз купувам без да пробвам, но това е свързано с конкретни рискове, които аз съм готов да поема. За това, когато давам съвети не го препоръчвам Имам и попадения, имам и разочарования. И няма да спра да пазарувам без да пробвам Как решавам? На първо място имам някакви нужди, от нещо не съм доволен и следя материалите в нета. Когато попадна на нещо интересно - действам Попадения: AXE-FX, Universal Audio Apollo, Line6 Relay G30, Fishmann Blackstack, Bare Knuckle pickups, Fishmann Tripple Play... е не мога да се сетя за всичко
 14. musicman

  Калъф за китара ?

  Най-добре е да си вземеш и китарата, когато купуваш калъф за да е сигурно.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.