Jump to content
Българският форум за музиканти

Тропчо

новаци
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Тропчо last won the day on Февруари 7

Тропчо had the most liked content!

Относно Тропчо

  • Рожден ден 04/13/1968

Previous Fields

  • Инструмент
    Дудук

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив
  • Interests
    Мързел

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Тропчо's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

14

Обществена Репутация

  1. Търся малко по- читав аранжимент, текстообработка, оркестрация (още двама- трима- пет) и оферти за запис в някакво студио на следното: https://dox.abv.bg/download?id=68e2f8699f# - Линк за сваляне
  2. То-о-о-о, всеки "бум" си има и "отлив". Да не стане, накрая, пак да си се събираме по мазета и тавани, не щото ни е страх комшията да ни изтропа на ДОТ, че слушаме Крокус, ми щото ни е писнало от заобикалящата действителност. Заформянето на малки, затворени групички със сходни интереси в интернет пространството е първата стъпка.
  3. Аз пък забелязах, че ако три дни не си пипал и са те разхождали по съученически сбирки, рожден ден и т.н. по чалгабаровете, като си пипнеш кухарката си звучи много по- добре от преди.
  4. Признавам си, че към момента на пускане на тази тема и аз почти се бях отчаял, но вече имам надежда. От 5-6 години насам нещата се случват във вярната посока. В момента съществуват проекти, заслужаващи внимание, които допреди 10-15 години бяха немислими. Доколко ще оживеят, зависи от всички ни.
  5. Това отношение към начинаещите ми харесва
  6. Друго имах предвид, ама карай. Що пък, "карай"? Да си го кажа. Аз самият, потърсих помощ тук, получих я и благодарих. Елементарното уважение към хората, опитали да помогнат, изисква поне нещо като - В крайна сметка се спряхме на това и това. Благодаря на всички за оказаната помощ... или - Купих едивоситамси, чак ме е яд, че послушах тукашните разбирачи, налетях на тотална скрап... ... ей така, бе! Колкото, човек да не остане с чуството, че напразно се е хАбил. Тогава, вероятно, няма да има и такива възрезки теми към начинаещите китаристи. То, верно си е малко изнервящо някой да влезе в асансьора, да пръдне и да се измуши. Нямам предвид конкретната дама, а по принцип.
  7. Винаги ми е било интересно какво се случва след подобни питанки и дадените съвети. Какво избрахте, в крайна сметка, съветите бяха ли полезни, удовлетворена ли сте от крайния резултат, съпругът Ви хареса ли подаръка, заинтригува ли го, започна ли да свири...? Един от проблемите в нискобюджетния клас е липсата на "хомогенност" при различните екземпляри. До голяма степен, нещата зависят от конкретната бройка. Едната може да е чудесна за избраната цел, другата да е пълно дърво, което и вярна октава да не може да хване. Въпросната хомогенност и повтаряемост в качеството на изработка също струва пари и е характерно за мааалко по- висок клас инструменти. Лично аз, инструмент от онлайн магазин, без да го пипна не бих си купил. Е, може би казу... Някъде стана дума за школи. Вероятно, човекът има познания по солфеж, свирил ли е на друг инструмент и какъв?
  8. Навремето се събирахме около стари плочи и си викахме- Мамка му, няма вече свястна музика, това дето направиха старите банди, си остава най- доброто, сегашните муньовци правят само скрап. После се оказа, че имало много стойностни неща, ама не сме имали достъп до тях. Сега има всичко, но е трудно да отсееш читавото от плявата...
  9. Хе, хе.. това е отпреди сто години бе, Кобенот. Заеби статиите... човекът се опитва да направи друг прочит на нещата. Извън "ония 30 групи, дето всички ги знаят", както неведнъж е казвал.
  10. Малко по- забити неща... гаражен рок, стрийт джем и какви ли не световнонеизвестни неща. Със Здравко Гулов се познаваме от деца, дори сме подрънквали, той хвана по чужбините отрано, сега се е кротнал в едно село до Пловдив и стриймва този канал. Човек с много опит, знания, музикална ерудиция и най- вече ХЪС. Мисля, че не беше нужно да се прави отделна тема за това. Влизаш, харесва ти и продължаваш, не ти харесва- теглиш му шута и толкоз.
  11. Да не отварям нова тема, някой слуша ли X- Radio? https://xraydio.net/
  12. Това Вие ли го свирите? Уау!!!
  13. Това е ясно. Проблемът с "бързите и непосредствени връзки", примерно Фейсбук е, че там не можеш да откриеш нужната информация сред огромната плява. Каквото и полезно да се качи там, след два дни е затрупано от снимки, сърчица, мечета и прочее. Форумите тепърва ще бъдат оценени от хората, на които им е нужна информация и подкрепа. Имам опит в други области, вервай ми.
  14. Последно за тази вечер, ще си позволя да пусна тук едно изключително (по моите разбирания) музиканско парче. Казвам "музикантско", защото е хем обрано, хем е богато като идея, аранжимент, присъствие... Само се надявам да не откривам за пореден път топлата вода. Ако е пускано преди и е в линковете, които вече не са активни- извинявам се.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.