Jump to content
Българският форум за музиканти

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/15/2020 in all areas

 1. 4 points
 2. 3 points
  4D 16 Line Laser за пазене на равновесие
 3. 1 point
  Имам няколко AlNiCo 2/5 магнита за китарни хъмбъкери, но трябва да видя какъв размер са, че не помня. Ако ще ти свършат работа може да изтъргуваме нещо. Че дорде дойдат от надАли Експрес ще се размагнитят...
 4. 1 point
  Здравейте на всички! Няма по-възрастни от мен във форума. Тази година навърших 70 години. По този повод написах и изпях една самоиронична песничка с мой текст. Записах я в студиото на Теодор Янков. Той свири барабаните, както и е тонинженер на записа. Басът е на Ивайло Звездомиров. Подари ми щима, който си е написал с негов автограф. Китарите свири доцентът от Техническия университет Емил Рачев.
 5. 1 point
  Аз я чух още преди месец - много симпатична песен с хубав аранжимент и изпяване! Темата за Rock&Roll годините и младините е вечна!
 6. 1 point
  Нормално е да дава 16V на празен ход. Тези адаптери не са стабилизирани, 9V ще е под номинален товар - примерно 1A. Виж темата на Baby Thomas по-горе - най-елементарната схема с 7809 и два кондензатора ще даде в пъти по-добри резултати - преправи ги и двата така, ще ти излезе 5лв ако можеш да държиш поялник.
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.