Jump to content
Българският форум за музиканти

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/20/2020 in all areas

 1. 1 point
  Брейй тази тема умряла Я да я съживим малко. Какво ви е мнението за Play authentic, съдебните дела на Гибсън срещу конкуренцията, новите модели китари и други такива хави. Препрочитам сега мненията от преди няколко години и разбирам, че колегите са били прави за някои неща. Това студио дето го бях публикувал тук го разтиках след всичките ъпгрейди. Просто каквото и да правех по китарата, не беше моят инструмент. Не държеше настройка, макар че редовно слагах графитна смазка на месинговият нът и бях монтирал заключващи ключове. Тонът стана много ярък с дисторжън адаптрите. А май просто обичам да премятам китари и да чопля по нещо. Взех един експлорър 2010та, който ми е много по-на сърце. Единствените модове, които съм направил по него са нът от кост и екраниране. Адаптерите ѝ са 496R/500T и са си бая мощни, та не ми идват мисли за подмяна и тн. класик 57ците на студиото бяха бая глухи, но това може и да е било заради капачките ѝм.
 2. 1 point
  ^Доволно и спокойно можеш да пропуснеш, ако не те влече темата
 3. 1 point
 4. 1 point
  Аз като ти казах да си купиш ESP, не ме послуша. Сега поне още 5 мнения ще ти кажат, че Gibson не се пипа, уе. И после яко шутове и тупаници. За да не съм съвсем извън темата, ето картинки на реколта 2017: http://thehub.musiciansfriend.com/guitar-reviews/first-look-gibson-2017-electric-guitar-collection Зеленият Les Paul Classic и ясеновият Custom Studio (???) бих ги уважил. После дай един семпъл с преди/след нови адаптри.
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.