Sad But True Публикувано Април 6, 2006 Публикувано Април 6, 2006 Вижте това: http://www.technopolis.bg/big_prod.php?off...1&cat=71&f=4136 и това: http://www.technopolis.bg/big_prod.php?off...4&cat=71&f=4136 На кое от двете да се спра? Цитирай
ALBIREO Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Не разбрах - провинил ли си се в нещо, че искаш да се накажеш? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Технополис ??? I don't think so Цитирай
Trysth Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Един от двата модела Fender Frontman продава и съфорумеца Petrucci, само ненам цената. Ако искаш говори с него. Но и аз не те съветвам да купуваш от Технополис... Цитирай
KingdomX Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 технополис е магазин като всички останали(само където не е специализиран).Вносителите на фендер са едни и същи(ако не се лъжа) ПП В магазина на Технополис в Пловдив имаше 2-3 Джаксъна,който се продадоха.Сега има само 2 китари(мисля скуайери) Цитирай
Overdrive Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 доколкото разбрах 15R има реверб, а другия няма, значи 15R е по-добър, а Технополис зареждат от РФ Цитирай
Trysth Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Е РФ, ама пича е от Варна, съгражданин демек, нищо, че ся уча в София... Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 В ultimate-guitar плюят злостно и двата модела, но 15R е с по-висок рейтинг и комай по-положителни ревюта. Още нещо, което би могло да те насочи (: Цитирай
NitroBGA Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Имам първия усилвател и имайки предвид около 50-те лв. разлика в цената те съветвам да вземеш него, а с останалите парички и малко отгоре да си купиш един Delay/Reverb на старо или на ново. От усилвателя съм доволен, но не е нищо особено, типичния фендърски драйв - малко хлипав, но все пак драйв. Има малко недостатъци, но се преглъщат. Цитирай
Sad But True Отговорено Април 7, 2006 Автор Отговорено Април 7, 2006 Благодаря за мненията.В крайна сметка вчера отидох в магазина с идеята да си взема усилвател,ама видех,чух и.....не ми хареса нито един. И китарите гледах ама.....Jackson китарите....... ами лястовицата изглежда ефектно,ама аз по-голямо дърво през живота си не бях пипал(като изключим първата ми кремона),същото важи и за другия Jackson с Флойд Роуз-а.Аз също свиря с Jackson ,ама при дадените обстоятелства не бих сменил "Баба Яга",която е 12 годишна за онези новите.Да ме прощават онези,които са си купили от тези китари. В крайна сметка си тръгнах с фотоапарат и ДВД. Цитирай
synchu Отговорено Април 7, 2006 Отговорено Април 7, 2006 Благодаря за мненията.В крайна сметка вчера отидох в магазина с идеята да си взема усилвател,ама видех,чух и.....не ми хареса нито един.И китарите гледах ама.....Jackson китарите....... ами лястовицата изглежда ефектно,ама аз по-голямо дърво през живота си не бях пипал(като изключим първата ми кремона),същото важи и за другия Jackson с Флойд Роуз-а.Аз също свиря с Jackson ,ама при дадените обстоятелства не бих сменил "Баба Яга",която е 12 годишна за онези новите.Да ме прощават онези,които са си купили от тези китари. В крайна сметка си тръгнах с фотоапарат и ДВД. Мдам Jackson не е това което беше....откак смениха собственика....:/ Макар и Солоиста да си остава същото качество Уошбърн, например, за съжаление "евтините" им китари също доста са смъкнали качеството (е и цената респ...) Честито! Цитирай
Lord_Bad Отговорено Април 7, 2006 Отговорено Април 7, 2006 Аз имам 15R и го препоръчвам. Reverba си струва парите. Цитирай
Recommended Posts