wiseppman Отговорено Май 21, 2017 Отговорено Май 21, 2017 (Редактирано) Един от многото чейнове... Интересното е, че от BOSS смятат, че така е правилното нареждане на ефектите. Тук волюма (FV-foot volume) e след FX-овете. А NS-a също. Редактирано Май 21, 2017 от wiseppman Цитирай
wiseppman Отговорено Май 25, 2017 Отговорено Май 25, 2017 Защото така трябва да бъде! Да, и аз така съм ги редил. Но това го подчертах, защото други колеги във форума се оплакваха от различни начини за подреждането на стомпбоксовете. Аз работя с две вериги и лупър за превключването им и не ща, волюм педала си ми е накрая(двуканален е). Забелязал съм, че когато има компресор в чейна, усилването/намаляването от китарата не действа и само разваля звука. А NS-а го слагам винаги накрая. Това съм го научил от опита. При мен така се получава. Цитирай
lyu_records Отговорено Май 27, 2017 Отговорено Май 27, 2017 Компресора се слага в началото и всичко си действа, в противен случай има някакъв проблем, а няма кой знае какви различни начини за подредба! 1 Цитирай
wiseppman Отговорено Май 28, 2017 Отговорено Май 28, 2017 ^Но не ми се получава динамика при свирене. Ако трябва да изсвириш тихи тонове- той си усилва, затова при такива парчета го изключвам. Цитирай
lyu_records Отговорено Май 29, 2017 Отговорено Май 29, 2017 Зависи от компресора и как е настроен, аз съм с MXR Dyna comp и всичко си е ок с динамиката. Цитирай
chris_barnes Отговорено Юни 10, 2017 Отговорено Юни 10, 2017 Малко ъпдейтнах педалборда. Другото си е същото 3 Цитирай
DANEV Отговорено Октомври 15, 2017 Отговорено Октомври 15, 2017 Вече завършена .. Използвам ревърб и крънч от кубето . 4 Цитирай
DaftFunk Отговорено Ноември 8, 2017 Отговорено Ноември 8, 2017 Много ме радва темичката. Гледам, че преди време и големи глупости съм писал Докато прелиствах видях изключително любопитни чейнове.Особено много ме зарадва DIY чейна на Jabs. Инак моят си стои един и същ от 2-3 години. Така и не можах да намеря място за ML-2та в него - която впрочем продавам! / скрита реклама/ Инак най-добрия чейн според мен си остава чистия рок'н'ролски чейн съставен от : прашасала и износена вехта китара / например от онези които щяли да фалират скоро / ръгната Cry Baby и от там директно кабела в някой също вехт, амортизиран сандък с буркани като JTM 45. Такъв какъвто едва ли някога ще заимам ;-) Забравих да спомена и задължителния телефонен кабел ;-) 1 Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 8, 2017 Отговорено Ноември 8, 2017 (Редактирано) Епа аз съм за музея значи,ампа не се произвежда от края на 80-те(Лейни про-тюб 30 АОРсерия),къдравио кабел и 2 китари,дето няма да се правят вече Редактирано Ноември 8, 2017 от Hillbilly 5 Цитирай
Recommended Posts