Veli345 Публикувано Декември 12, 2010 Публикувано Декември 12, 2010 Мисля че темата е ясна!!! Пишете вашите мнения ;]]] Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 Е много са,може да се направи от всяква кофти азиатска дървения ,боядисана в черно и в ръбати форми се продава на милионите метъли по света на първо място . А какви са плюсовете на синтезатора пред органа и класическото пиано? Цитирай
Flame Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 1) Заема по-малко място в куфара. 2) Не се пълни с вода при проливен дъжд. 3) Аеродинамичност. Т.е. хвърчи по-яко като я мяташ по някого. Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 Нещо не виждам особен смисъл в тази тема. Електрическата китара вече се е обособила като отделен инструмент със своите специфики. Все едно да търсим плюсовете на кавала спрямо кларинета. Цитирай
Лими Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 А, ти как мислиш? Ел. китарата е по-тиха без усилвател и тогава не дразни съседите! П.П. Глупости на търкалети! Цитирай
interman Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 ми различни инструменти са всеки си е добър сам за себе си. Ябълки и портокали. Цитирай
Svanio Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 С електричарката можеш да пребиеш пенсионер нанасяйки повече щети, в кухарката пък можеш да държиш саламура, бе спорен въпрос, затрудняваш ни а какви са плюсовете на такива теми? Цитирай
Veli345 Отговорено Декември 13, 2010 Автор Отговорено Декември 13, 2010 :D:D вижте знам че темата ви звучи тъпо но има хора които твърдят че като човек има акустична китара не му трябва електрическа щом не е професионалист има ли вярно в това Цитирай
Георги Тотев Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 Зависи от това какво иска да свири човека! Аз принципно имам и акустична имам и електрическа - кеф ти за бруталии кеф ти за фламенко и джипси жазз Цитирай
Voodoo_MetaL_PK Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 "Плюсовете на електрическата китара в сравнение с акустичната и класическата" - окей, аз ще ти кажа какво мисля, обаче ти ми кажи дали класическата е акустична.Ето го и моето мнение - двата типа китари имат различно предназначение, общото между тях е, че издават звук. Цитирай
asen93 Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 Не е фомолирано правилно заглавието Колкото до сравненията на китарите всеки човек трябва сам да харесва това което прави свири и т.н. трябва ти да избереш кои инструмент предпочиташ лично за мен китарата е Електрическата но е Хубаво да ги имаш и двете. Успех Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 Може би заглавието е много подвеждащо и реално трябва да бъде "Разлики - електрическа, акустична и класическа китара.". Свирил съм и на трите и да ви кажа главното общо е, че са китари. Колкото си приличат, толкова се и различават. Цитирай
Flame Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 Всъщност класическата китара е акустична, така че като цяло въпросът е неправилно зададен. Предполагам, че авторът има предвид уестърн и класическа. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 13, 2010 Отговорено Декември 13, 2010 Електрическата китара може да е акустична, а акустичмната - електрическа, но една китара ако не е електрическа, не може да прави фийдбека на Гари Мур. Това е плюсът. Кажи на твоя човек да не се занимава с неща, дето не са му работа Цитирай
Recommended Posts