Jump to content
Българският форум за музиканти

Veli345

Members
  • Мнения

    168
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Veli345

  • Рожден ден 08/15/1996

Previous Fields

  • Инструмент
    китара,цигулка

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male

Veli345's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Обществена Репутация

  1. Здравейте, На бял свят излезе версията на "Around the world" в изпълнение на Мартин Кирилов. Аудио и видео обработка - моя милост ;д Барабаните са озвучени само с един микрофон - Behringer B-1; обработени с Cubase 5. Ще се радваме ако се абонирате за канала или споделите градивна критика!!! Приятно гледане:
  2. Здравейте, излезе новия кавър в изпълнение на Траяна Ангелова. Надяваме се да ви хареса. Ще сме много благодарни, ако харесате/споделите или се абонирате за канала!!! Приятно гледане: https://www.youtube.com/watch?v=UQm229k4UEc П.С За тези, които се интересуват: -микрофон: Behringer B1 -аудио интерфейс: Avid Solo Track -програми: Cubase 5, Pro Tools Express -китара: ESP-LTD MH-50 От тук можете да видите предишния клип : https://www.youtube.com/watch?v=uLdjiNzUNKY Очакваме градивна критика
  3. Здравейте, ще се радваме ако чуете първият ни кавър на популярната песен "Radioactive". Приемаме градивна критика и предложения за други песни Приятно слушане !
  4. Здравейте, имам следния проблем в Cubase - често се случва когато искам да задам даден "Preset" на ефект (например Reverb, Delay и т.н) и да не ми излиза нищо. На какво се дължи проблема? Приятна вечер
  5. Какво имаш предвид под прихващащ?
  6. Здравейте, искам да ви попитам дали има голяма разлика между тези два микрофона : http://www.musicworld.bg/bg/c_1508/i_9449/BEHRINGER_B_1.html и http://www.musicworld.bg/bg/c_1508/i_10827/BEHRINGER_B_2Pro.html както и каква е разликата между single и dual-diaphragm; и двата вида пак ли сe водят large-diaphragm ? Извинявам се, ако въпросите са тъпи, но съм доста бос по тази тема. Благодаря предварително.
  7. Благодаря за градивната критика, занимавам се с правене на музика от година, разбира се съгласен съм, че трябва много да се работи,но все пак трябва да почна от някъде. А колкото до мнението на Георги Тотев, не намирам нищо лошо в идеята човек да се популяризира..
  8. По-надолу съм постнал линкове https://www.youtube.com/channel/UCa-HBiEmq0kDGZz9S09OTZw/videos
  9. Veli345

    Track8teen

    Здравейте, разгледайте новата ми музикална страница, в която поствам авторски неща : https://www.facebook.com/pages/Track8teen/311608172379023 Лайквайте,Коментирайте и Споделяйте на воля Благодаря ви !
  10. Здравейте, траковете в линка са мое дело, ще се радвам ако ги чуете и споделите мнението си. Занимавам се с композиране от година, ще се радвам да прочета градивна критика и полезни съвети. https://www.youtube.com/channel/UCa-HBiEmq0kDGZz9S09OTZw/videos П.С От тези - Track01 е най-стар, а Hip-hop Sonata най-нов. Приятен ден!
  11. А знаете ли за Reason дали има такъв плъгин?
  12. Здравейте, искам да ви попитам коя е тази програма? Прилича ми на Melodyne,но не е (общо взето сигурно прави същото но ми се струва по-усложнена). Ето снимка,поствам и линк за видеото (програмата се намира след 11 минута) https://www.youtube.com/watch?v=bOTMTyrFZV8
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.