Jump to content
Българският форум за музиканти

Veli345

Members
 • Posts

  168
 • Joined

 • Last visited

About Veli345

 • Birthday 08/15/1996

Previous Fields

 • Инструмент
  китара,цигулка

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Veli345's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

 1. Здравейте, На бял свят излезе версията на "Around the world" в изпълнение на Мартин Кирилов. Аудио и видео обработка - моя милост ;д Барабаните са озвучени само с един микрофон - Behringer B-1; обработени с Cubase 5. Ще се радваме ако се абонирате за канала или споделите градивна критика!!! Приятно гледане:
 2. Здравейте, излезе новия кавър в изпълнение на Траяна Ангелова. Надяваме се да ви хареса. Ще сме много благодарни, ако харесате/споделите или се абонирате за канала!!! Приятно гледане: https://www.youtube.com/watch?v=UQm229k4UEc П.С За тези, които се интересуват: -микрофон: Behringer B1 -аудио интерфейс: Avid Solo Track -програми: Cubase 5, Pro Tools Express -китара: ESP-LTD MH-50 От тук можете да видите предишния клип : https://www.youtube.com/watch?v=uLdjiNzUNKY Очакваме градивна критика
 3. Здравейте, ще се радваме ако чуете първият ни кавър на популярната песен "Radioactive". Приемаме градивна критика и предложения за други песни Приятно слушане !
 4. Здравейте, имам следния проблем в Cubase - често се случва когато искам да задам даден "Preset" на ефект (например Reverb, Delay и т.н) и да не ми излиза нищо. На какво се дължи проблема? Приятна вечер
 5. Какво имаш предвид под прихващащ?
 6. Здравейте, искам да ви попитам дали има голяма разлика между тези два микрофона : http://www.musicworld.bg/bg/c_1508/i_9449/BEHRINGER_B_1.html и http://www.musicworld.bg/bg/c_1508/i_10827/BEHRINGER_B_2Pro.html както и каква е разликата между single и dual-diaphragm; и двата вида пак ли сe водят large-diaphragm ? Извинявам се, ако въпросите са тъпи, но съм доста бос по тази тема. Благодаря предварително.
 7. Благодаря за градивната критика, занимавам се с правене на музика от година, разбира се съгласен съм, че трябва много да се работи,но все пак трябва да почна от някъде. А колкото до мнението на Георги Тотев, не намирам нищо лошо в идеята човек да се популяризира..
 8. По-надолу съм постнал линкове https://www.youtube.com/channel/UCa-HBiEmq0kDGZz9S09OTZw/videos
 9. Здравейте, разгледайте новата ми музикална страница, в която поствам авторски неща : https://www.facebook.com/pages/Track8teen/311608172379023 Лайквайте,Коментирайте и Споделяйте на воля Благодаря ви !
 10. Здравейте, траковете в линка са мое дело, ще се радвам ако ги чуете и споделите мнението си. Занимавам се с композиране от година, ще се радвам да прочета градивна критика и полезни съвети. https://www.youtube.com/channel/UCa-HBiEmq0kDGZz9S09OTZw/videos П.С От тези - Track01 е най-стар, а Hip-hop Sonata най-нов. Приятен ден!
 11. А знаете ли за Reason дали има такъв плъгин?
 12. Здравейте, искам да ви попитам коя е тази програма? Прилича ми на Melodyne,но не е (общо взето сигурно прави същото но ми се струва по-усложнена). Ето снимка,поствам и линк за видеото (програмата се намира след 11 минута) https://www.youtube.com/watch?v=bOTMTyrFZV8
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.