Свилен Бас Отговорено Ноември 22, 2010 Отговорено Ноември 22, 2010 Темата за синтовете не е много кратка и ако искате, да помолим някой любезен и в подходящо настроение модератор да премести въпросното инфо тук - http://forum.muzikant.org/index.php?showto...4&hl=Ibanez или да си направим отделна такава тема (Бас синтове), или пък, друго нещо, че обсъждането е ценно, но не му е тук мястото май, а? Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 23, 2010 Отговорено Ноември 23, 2010 След тотално прекрояване в момента е това: Аз се чудех къде изчезна този педалборд от "Продава"... Честито! Цитирай
TONY Отговорено Ноември 23, 2010 Отговорено Ноември 23, 2010 Ами, аз не съм басист, просто си посвирвам чат- пат (бая рядко). BOSS SYB3, с него си експериментирам, казват, че е по-натурален от SYB5. Нямам идея дали е така. Засега не съм пробвал с китарни ефекти, които имам, как ще звучат за бас. Цитирай
blr Отговорено Ноември 27, 2010 Отговорено Ноември 27, 2010 Аз се чудех къде изчезна този педалборд от "Продава"... Честито! Благодаря! Бордът върши добра работа дори и вкъщи с цел избягване на многото кабели по пода. Ако мога да кажа нещо негативно това е, че е доста тежък дори и празен, а с няколко педала вътре си става сериозен товар, особено ако трябва в другата ръка да се носи куфар с бас. Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 27, 2010 Отговорено Ноември 27, 2010 На живо често използвам EBS Multicomp (последния вариант), на репетиция свиря без него - бас-кабел-усилвател. Компресорът разглезва - свиквам и след като го изключа динамиката ми започва да куца. За по-експериментални бленди разполагам с Moogerfooger Lowрass Filter, октавер Boss OC-2 (в комбинация с филтъра се получават много яки синт-звуци), ривърб Hardwire RV-7 и най-новото ми откритие: Valvetronix - як лампов драйв, произведен от съфорумника ни Metalhammer. Тъй като Valvetronix-a и Moogerfooger-a оцветяват доста звука, сигналът минава през лууп суитчър на Н-аудио, който ми позволява да заобикалям всички ефекти или да ги ползвам в два отдeлни кръга. Цитирай
Melanholia Отговорено Ноември 27, 2010 Отговорено Ноември 27, 2010 Cort M200 ---> DigiTech GRUNDGE ---> Boss DD3 ---> Marshall MG15CDR Цитирай
Demiurg Отговорено Ноември 27, 2010 Отговорено Ноември 27, 2010 Cort M200 ---> DigiTech GRUNDGE ---> Boss DD3 ---> Marshall MG15CDR В случай, че не си забелязал, раздела е за басисти ! А и по принцип, едно голо изреждане на техника не носи полза никому, освен ако не искаш да се похвалиш, но с тоя Корт няма какво да се хвалиш. Явно не си забелязал и факта, че хората обясняват защо именно това им е чейна, да стане обсъждане ! Цитирай
blr Отговорено Август 27, 2011 Отговорено Август 27, 2011 Гледам доста е позаспала не само тази тема, а и целия ни раздел. Айде за освежаване, моментното състояние на педалборда: Uploaded with ImageShack.us Бас-атаката се ползва при директно включване в централно, иначе съм без нея. Цитирай
bassbull Отговорено Март 7, 2012 Отговорено Март 7, 2012 ААА, и аз съм скромен. Моята верига е: Бас>Bass Limiter Enhancer-Boss>Кубе 300 W. Абе колега blr, от къде се сдоби с тази педалиера на BOSS. Ейййй, останаха ми очите на нея! Колко струва това бе? Цитирай
lifer_ Отговорено Март 7, 2012 Отговорено Март 7, 2012 Bass>KORG Pitchblack>MXR 10 band EQ>BOSS CEB-3>HARTKE BASS ATACK>Централно. Цитирай
blr Отговорено Март 8, 2012 Отговорено Март 8, 2012 (Редактирано) Абе колега blr, от къде се сдоби с тази педалиера на BOSS. Ейййй, останаха ми очите на нея! Колко струва това бе? BOSS се внасят от Форте мюзик. http://www.fortebg.c...d-boss-2011.pdf По-евтино от Томан: http://www.thomann.de/de/boss_bcb60.htm Моят го купих от форума. Редактирано Март 8, 2012 от blr Цитирай
yordaniy Отговорено Март 8, 2012 Отговорено Март 8, 2012 Мдааа, много хубаво е, когато един музикант (особено в България) успява да прекроява от време на време chain-а си... Както се казва, "The largest room in the world is the room for improvement." Ibanez GSR200EX >> Behringer BLE100 (limitter-enhancer) >> Behringer BUF300* (flanger) >> Behringer BOD100* (overdrive) >> AMP Година и половина по-късно: Sterling Ray35 >> Korg Pitchblack >> MXR M82 Bass Envelope Filter >> MXR M234 Analog Chorus >> MXR M80 Bass DI+ >> AMP (Gallien-Krueger MB210) Ха дано по-често има поводи за писане в тази тема (...и във "Фукня")! ;-) Цитирай
dimitar_ga Отговорено Март 8, 2012 Отговорено Март 8, 2012 Аз имам футслуйч за кубето и Уа, друго не ми трябва Цитирай
blr Отговорено Март 8, 2012 Отговорено Март 8, 2012 Ееееех, как ли не я писахте тази думичка. То не беше "футслич", "фуутсич"... сега имаме и "футслуйч". Да беше използвал българската дума, по-малко смях щеше да предизвикаш. ПП: Ако не си забелязал, този раздел е за басисти. 1 Цитирай
Recommended Posts