Topsun Отговорено Април 24, 2006 Отговорено Април 24, 2006 Когато "обикновените" хора сформират група, те си търсят сродни души. Когато обаче става въпрос за професионални ангажименти, там е ясно: умението за работа "в екип" е една от проявите на професионализъм. Но знае ли българинът какво означава това? определено знаено "простия" трудно различава едното от другото...
mororor Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Скъпи Теодоси ! Щом сте се срещнали с 25 певици и не сте могли да се разберете с нито една - значи вината не е в певиците а в теб!Не е възможно да се срещнеш с толкова много хора и да не можеш да намериш общ език с нито един !Потърси къде бъркаш в подхода ! Казваш - пеели по евтините дупки - извинявай а ти къде свириш по принцип ?А в момента ? Може би си прекалено придирчив - не мислиш ли ??? Потърси причините в себе си щом толкова време не можеш да си намерш певица !Явно певиците щом заминават могат да работят в екип - може с тебе да се мели трудно или пък просто те да не те харесват като човек !
teodosiy Отговорено Април 26, 2006 Автор Отговорено Април 26, 2006 Направо ще загина от хумор)) Драга ми незнам коя си моророр, всички тези певици са сработват само с минидисковете си /сигурно да работиш в екип с такава машинка е много трудно - незнам, защото не ми се е налагало/. Досега никой не се е оплакал от работата си с мен. Навярно и занапред ще бъде така. Ако трябва някой да защити певиците - радвам се, че поне се намери някой, след толкова лоши мнения за тях досега. Всеки има право на защита Бандата ми се е сработвала с всякакви трудни характери, но явно напоследък няма и характери, а само навеждащи се издънки.
mororor Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Като разглеждам постингите - единствено твоето мнение е негативно и то ,защото никоя не искала да работи с теб! имал ли си конкретно предложение за работа - за да те възприемат насериозно ?Не всеки е готов да захвъли питомното ,за да гони дивото не мислиш ли?И като те чета - през ум доРи не ти минава ,че може те да не са те харесали тебе - ти се имаш за съвършен - странно ,човек не е хубаво да е толкова самонадеян !Защото дори и да се работи с мини диск- някой трябва да натиска копчето !аз ТИ КАЗВАМ КАК СТОЯТ НЕЩАТА ОТ ДРУГАТА СТРАНА - А ПЪК ТИ СИ МИСЛИ КАКВОТО ИСКАШ ЗА ПЕВИЦИТЕ - ПРОБЛЕМЪТ СИ Е САМО И ИЗЦЯЛО ТВОЙ !вСЪЩНОСТ какво ти пука за певиците - нали прекрасно можеш да печелиш кинти и без тяхното участие - ами дерзай вместо да се жалваш тука какви са смотани !УСПЕХ!
vihro Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Ех и вие как се захапахте Няма да вземам страна,само ще кажа,4е който не иска да си има работа с певици,остава си тук и работи с певци,а в БГ има убийствени гласове.Ина4е,търпиш каквото е.....
teodosiy Отговорено Април 26, 2006 Автор Отговорено Април 26, 2006 Добре де!!! Аз отдавна спрях да говоря по темата, но последно отгожорих на паля4ото. Първо - въобще не се жалвам, а предупреждавам другите музиканти за простотийте, които ги очакват. Второ: не се имам за велик, а за нормален. Трето: обиколил съм доста дуржавици и продължавам да го правя, за да ми пита някой за "конкретни предложения". И накрая благодаря за пожеланията за успех.
mororor Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 Хубаво - аз се подразних от изявлението ти че си се срещнал с 25 певици и никоя не си харесал-! Всичките са били недостойни да работят с теб !Ама има и друга страна - и ако те не са те харесали - де да знам може а си някой стар ,плешив и дебел и свадлив чичко и те да не са те харесали - можеш ли да знаеш как изглежда света през техните очи ????тА ЗАТОВА СЕ НАМЕСИХ -извинявай за острия тон ,ама в съда изслушват и двете срани все пак - ако си някой готин пич те ще се избиват коя да е с тебе - може и до бой да се стигне- има такива случаи - така че .....си помислих ,че може би причината да е в тебе ...знам ли
ronia Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Първо: въобще не се жалвам, а предупреждавам другите музиканти за простотийте, които ги очакват. Второ: не се имам за велик, а за нормален. Трето: обиколил съм доста дуржавици и продължавам да го правя, за да ми пита някой за "конкретни предложения". И накрая благодаря за пожеланията за успех. А що не си кажеш - ама честно - от певиците, които сте прослушвали, колко отрязахте заради външния вид? Доколкото знам, във вашите среди без снимка въобще няма да те чуят. Не се заяждам, но нека да си говорим открито
mororor Отговорено Април 27, 2006 Отговорено Април 27, 2006 Ами то така е - външността е важна и за музикантите - не само за певицата !Пък и павиците не са предмети- те също имат възможност за избор.Срещат се с тебе и решават дали те харесват или не - ако не те харесват няма как да ги накараш да тръгнат с тебе и то в чужда държава - това имах предвид като се намесвам .Щом от 25 броя никоя не се е съгласила може повредата да е в телевизора на въпросния колега - защо трябва веднага да ги заклеймява като тъпи ,прости и че не можели да пеят даже - смешно е !Плюс това ако няма договор за работа навън - той можеда си търси ,ама и те си търсят сериозни ангажименти -който предлага договор- печели !та няма място за сърдене- всеки си гледа интереса!
teodosiy Отговорено Април 27, 2006 Автор Отговорено Април 27, 2006 Така да е! Разминаваме се по много показатели, но всеки си има мнение. Мисля да приключваме със споровете, всеки може да разбира думите ми, както си пожелае. А за договорите - договори има за всеки и то доста добри, стига да му се работи и да работи добре, а в повечето случай визията изобшо не помага - знам го от опит. Мисля, че сме решили поне част от проблема и това е все пак нещо. Благодаря за мненията на всички Ви. Успех на прохождащите в този бизнес.
Bloody_Sabbath Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 О, Буда! Вие ми разбихте детските мечти! /Аз съм само на 16 вске пак/. Още си падам леко идеалист. Искам само една добра група която да ме научи да уцелвам до стотната тона /защото четвърт тоновете още леко ми куцат,срам ме е да си призная/, да ми дадат да си пея с тях и по възможност да пиша текстовете или нещо такова. Не искам дори парите-прекалено съм безотговорна спрямо финанси,само едни двеста лв на месец,прилично жилище/без хлебарки плс/и да пея. Много да пея!!!!!!!! благодаря за вниманието!
vihro Отговорено Май 28, 2006 Отговорено Май 28, 2006 Намери си добър вокален педагог,ходи на уроци,пробвай с негова помощ да записваш демота,изпращайте по разли4ни конкурси като Хит-1.Ако си добра ще те забележат,ще у4астваш в конкурса,може и да го спе4елиш.Така ще се запознаеш с много нови хора,колеги на твоята въраст и сходни интереси,ще усетиш тръпката от по-голяма публика,грешките в живото пеене,които с педагога ти,ще се стремите да из4истите и т.н. Гледай си уроците,завърши у4илище,ако имаш бъдеще като певица,кандидатствай в ДМА,развивай се,а за професионалната работа има време
evans Отговорено Юни 14, 2006 Отговорено Юни 14, 2006 (Редактирано) Здрасти Палячо,Не съм преписвал текста ти на кирилица - това го е направил модератора навярно. Май и аз му дължа една бира ) Иначе си прав във всичко, за което пишеш - поне и аз съм на такова мнение. Познавам дори и един от даскалите, за които пишеш, преподаващи там - наистина ли му казват вече Поп-фолк институт - т. е. нов български Поп-фолк институт нали??? То си е така ))) След като започнаха да падат договори за мъжки банди с голям зор се решихме да си търсим певица - няма да ти обяснявам пред какво бяхме изправени!!! Всяка една с която се разбирахме за работа/вече са над 25 на брой - а ние опитахме да си намерим само една, ама да е точна/ мисли, че е най-добрата - "другите са некадърни" дори се саморекламират . После решават да си намерят още някоя банда излизаща навън и с тях да се уговорят, ако нещо се забави работата с първата банда - колко са плоски горките! Накрая всички изглеждат, като Ренито, само дето не си го признават. Чакат някои, като нас да им направят плейбеците/ако може и с вокалите/ и запраскват по евтините арабски дупки с великата си група - МИНИДИСКА. След 3-4 мизерни месеца се връщат и се оплакват от всичко, а да работят неискат -защо ли?! - може би пък немогат. Та мисля да не се занимавам с подобни повече, само си харчим парите и нервите. За нас винаги е имало и ще има работа и то без да се навеждаме. Знам какво е да се работи навън и не е било никога толкова шарено, колкото очакват "виртуозните" ни певици , но явно някои от импресариите тук им набиват в празните главици, че 1000 долара и измисления пълен пансион е горната граница"пая" за българския музикант в чужбина - е! като са решили, да си вярват на когото искат. После пак ще хленчат - абе тяхна си работа. А за бирата - може да пием по една за здравето на всички кадърни български музиканти, кадето и да са в момента. Наздраве!!java script:emoticon('') Направо съм шокиран, ако вярно има такова училище, просто хора които учат там са с някаква грешна представа ,изобщо за музиката.Отиваш там и те учат някакви които, изобщо не са в час,какво може да научиш от фолка Редактирано Юни 14, 2006 от evans
Lee Отговорено Януари 26, 2009 Отговорено Януари 26, 2009 Ако всеки си вършеше работата и от скука не чоплеше за глупости колегите си в извънработно време,всичко щеше да е толкова прекрасно! И нямаше да има лоши певици, нито лоши барабанисти, китаристи (и останалите поименно), а само чист професионализъм. Ренитата умреха,хора, ново поколение има. Оптимизъм и компромиси
synchu Отговорено Януари 26, 2009 Отговорено Януари 26, 2009 Бързо реагираш - още само 5 месеца и темата щеше да стане на 3 години......от последния пост
Recommended Posts