Izual Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 Аз съм фен на усилвателите на BEHRINGER но аз нямам много опит в тази материя и искам да знам каква е разликата и според вас кой е по-добър. 1. BEHRINGER GTX60 2. BEHRINGER VT50FX Мерси предварително. Цитирай
Bummer Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 Що се отнася до качества, аз лично бих избрал GTX60, но без да ги чуя, не мога да преценя. Цитирай
Acei Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 Аз съм фен на усилвателите на BEHRINGER но аз нямам много опит в тази материя и искам да знам каква е разликата и според вас кой е по-добър. 1. BEHRINGER GTX60 2. BEHRINGER VT50FX Мерси предварително. кеото и да вземиеш все ще е грешка тук един колега продава едно пийви бандит, което ми се струва много по-добре, но това е мое мнение поздрави Цитирай
blr Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 Аз съм фен на усилвателите на BEHRINGER но аз нямам много опит в тази материя... Второто ти твърдение обяснява първото. Както казва и Acei. Behringer имат едно-две що годе удачни попадения при ефектите (за цената си), но с усилвател не си струва да се рискува. Цитирай
Izual Отговорено Септември 15, 2010 Автор Отговорено Септември 15, 2010 А какво бихте препоръчали ,като се има в предвит,че аз свиря непрофесионално и за удоволствие ? Цитирай
Acei Отговорено Септември 15, 2010 Отговорено Септември 15, 2010 А какво бихте препоръчали ,като се има в предвит,че аз свиря непрофесионално и за удоволствие ? е виж бандита мисля че колегата е peci Цитирай
Randal Отговорено Септември 18, 2010 Отговорено Септември 18, 2010 Мен ако ме питаш по добре не си взимай Беринджер ами се насочи към нещо друго. Цитирай
chris_barnes Отговорено Септември 19, 2010 Отговорено Септември 19, 2010 Не случайно логото на Behringer е задраскано ухо - техника за глухи Майтапа настрана - не си давай парите за глупости. Не си заслужава. Имал съм усилвател Behringer GX112, свирил съм повече от година с VAMP2, бях си купил и един камион distortion някакъв, помня че беше розов. Всичко е пълен майтап. Виж, каквото са ти препоръчали колегите Успех! Цитирай
serengeti Отговорено Септември 19, 2010 Отговорено Септември 19, 2010 А каква мощност ти трябва - ще свириш в къщи за кеф или някъде искате да си надувате главите.Щото транзисторно 50 вата с бас и барабани ще се поизгубва в микса.Каква музика предпочиташ да свириш,дали рок,блус,фънк,мЯтъл,дет,грайнд и т.н.?И това има значение.Също ще го бустваш ли с някое овердрайвче.Трябва да си дадеш отговори на тези въпроси.Иначе ще ти препоръчам с някой приятел който разбира да си купиш нещо втора ръка от форума,за да не даваш много парици в таз криза. Цитирай
MrDeath Отговорено Септември 19, 2010 Отговорено Септември 19, 2010 ^Как реши, че с 50 вата транзисторно с бас и барабани ще се загубва в микса? Цитирай
Recommended Posts