nebrezniq Публикувано Юли 31, 2010 Публикувано Юли 31, 2010 http://www.myspace.com/grigorkaraivanov С двама приятели записахме два кавара на Колтреин - Mr. PC и Impression не са смесени добре и не са мастерирани но ще се радвам на мнения... Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 31, 2010 Отговорено Юли 31, 2010 Mного готина посока сте хванали и нещата ви се получават в много голяма степен Давайте в същия дух Цитирай
herz07 Отговорено Август 1, 2010 Отговорено Август 1, 2010 Клавиатурата-ми-се-скапа,но-не-се-стърпявам-да-кажа-едно-голямо-ИЗУМИТЕЛНО-готино!Искам-да-чуя-още! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 1, 2010 Отговорено Август 1, 2010 На_напредналия_потребител_не_му_трябва_spacebar!!! Яко си звучи! Кефи ме! Цитирай
Бицев Отговорено Август 1, 2010 Отговорено Август 1, 2010 Ееейй - браво, бе! За похвала е, че някой иска да свири такива неща, а на вас и ви се удава, на всичкото отгоре. Евала! Кои са приятелите? (Във форума ли са?). Давайте все в тая посока - и пускайте тук да чуваме, пък и почнете и да излизате по сцени с такъв репертоар; направете и по-свестни записи. Много добър старт, желая успех! Цитирай
nebrezniq Отговорено Август 3, 2010 Автор Отговорено Август 3, 2010 Добавих още едно парче което е от същата сесия със същия басист и барабанист,самоче е моя композиция- The Third Step...работно заглавие но маи "работи" http://www.myspace.com/grigorkaraivanov Цитирай
nebrezniq Отговорено Август 10, 2010 Автор Отговорено Август 10, 2010 Добавих трите авторски парчета които зпаисахме на импровизиран- jam Big Name Lonely And Insane и The Third Step http://www.myspace.com/grigorkaraivanov Ще се радвам да ви допаднат...не са смесени и мастерирани още за съжаление...jazz :) Цитирай
malkin71 Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 Поздравления! Наистина, както казва Бицев похвално е, че някой иска да свири такива неща и че на този някой му се удава! Успех в тази насока! Определено ми хареса това, което чух, ще се радвам да послушам още твои неща! Цитирай
Valserp Отговорено Август 10, 2010 Отговорено Август 10, 2010 Мнооооооооооооого приятно. С кеф бих си налял едно уиски сега... ама хем няма уиски, хем ще ставам в 6... Благодаря за музиката Цитирай
bo_yan Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 (Редактирано) кефиш Респект! Тия тупани и по-скоро разни райдове , фусове и т.н. тенекия да ги прибирате, че дрънчат зловещо! Pat Metheny влияние има, радваш! (btw слушам от първия линк) Редактирано Август 11, 2010 от bmmusic Цитирай
Nightmare81 Отговорено Август 11, 2010 Отговорено Август 11, 2010 Определено Пат Матини стил .....МНОГО ми хареса.... Ударните са супер според мен !! РЕСПЕКТ Цитирай
nebrezniq Отговорено Септември 17, 2010 Автор Отговорено Септември 17, 2010 Действам по въпроса със смесването, но честно казано не знам на кои да дам материала все още... кофти смесват и мастерират тук за съжаление много ми се свири именно в тази посока,но скоро няма да ми е възможно Цитирай
Лими Отговорено Септември 17, 2010 Отговорено Септември 17, 2010 (Редактирано) Впечатляващо добри инструменталисти сте, с находчиви идеи! Редактирано Септември 17, 2010 от Лими Цитирай
Recommended Posts