Stivy_k Публикувано Юли 22, 2010 Публикувано Юли 22, 2010 Здравейте колеги, Има ли някой с такъв амп? http://rockshock.eu/index.php?page=shop.pr...t&Itemid=53 На доста блага цена е и ми интересно защо? По принцип Маршал не прощават от към цени за справка JCM серията. Ако има някой, който има такъв или е ползвал да сподели впечетления. Благодаря! Цитирай
stivvv Отговорено Юли 22, 2010 Отговорено Юли 22, 2010 (Редактирано) Еми не му е ''много блага'' цената,за пример ще ти дам Fender Frontman 212R Guitar Amplifier,струващ 499 лева и пак е 100 ватов и е много добър амп също!!!А с Marshall MA100C си плащаш малко парички и за марката!Аз лично не бих дал тея пари даже и за 3 х ЕСС83 предусилвателни лампи и 4 х EL34 крайни лампи,като за много по-малко пари зимаш почти същото нещо( са не е Marshall ,нали де....) Ма иначе е много як амп. де,няма спор. Редактирано Юли 22, 2010 от stivvv Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 22, 2010 Отговорено Юли 22, 2010 За цял ден само тази глупост ли измисли? Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 22, 2010 Отговорено Юли 22, 2010 (Редактирано) ^^ Fender Frontman 212R е най-големия боклук с който съм имал нещастието да свиря,как може въобще да бъде сравняван с лампов Маршъл или друг лампов усилвател.. На Marshall Ma100c не съм свирил,но 100 вата са си множко,с 30 вата лампа в клуб се свири с волюм на 5..,повече не дават озвучителите Редактирано Юли 22, 2010 от Hillbilly Цитирай
stivvv Отговорено Юли 22, 2010 Отговорено Юли 22, 2010 За цял ден само тази глупост ли измисли? Аз ли БЕ ???? ^^ Fender Frontman 212R е най-големия боклук с който съм имал нещастието да свиря,как може въобще да бъде сравняван с лампов Маршъл или друг лампов усилвател..На Marshall Ma100c не съм свирил,но 100 вата са си множко,с 30 вата лампа в клуб се свири с волюм на 5..,повече не дават озвучителите АЗ НЕ ги сравнявам бе професоре,а само казвам,или май не можеш да четеш,че шибания Маршал струва майка си и баща си,а Fender Frontman 212R е много по-малко пара за нещо ,вършешто същата работа!!!!!!!!!!! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 22, 2010 Отговорено Юли 22, 2010 Естествено, че ти. Как можеш да сравняваш ентри клас транзисторно комбо (и то славещо са като много гадно) с лампов АМР за 3 пъти повече пари? По това, че има цифрата 100? Ужасно несериозно и некомпетентно изказване! Цитирай
stivvv Отговорено Юли 22, 2010 Отговорено Юли 22, 2010 Добре ,извинете Baby Thomas( ) за това "несериозно и некомпетентно изказване"( )от моя страна,сигурен съм че ти си много компетемтен!!! Цитирай
synchu Отговорено Юли 22, 2010 Отговорено Юли 22, 2010 1. Аз ти редактирах цитата по-горе, да не си мислиш че е Baby Thomas. 2. Внимавай с определенията. 3. Фаулира се кофти с това изказване, при положение че дори не си пробвал Маршала. Цитирай
Ex74 Отговорено Юли 22, 2010 Отговорено Юли 22, 2010 Вършещо същата работа ли?! Аз отивам да си продавам ампа и взимам Fender Frontman. Баси глупака съм. Цитирай
chlen Отговорено Юли 22, 2010 Отговорено Юли 22, 2010 (Редактирано) MA серията на Маршал се прави в Китай/Виетнам. От там е сравнително ниската цена. Най-добре е да го пробваш ако има в наличност по тукашните магазини. Редактирано Юли 22, 2010 от chlen Цитирай
Stivy_k Отговорено Юли 22, 2010 Автор Отговорено Юли 22, 2010 (Редактирано) Приятели моля оставете ФМ212 за друг път! А за ампа планирам да го пробвам тази седмица и да ви напиша какво мисля! Stivv Пожелавам ти да имаш такъв, че и по хубав! Редактирано Юли 22, 2010 от Stivy_k Цитирай
stivvv Отговорено Юли 22, 2010 Отговорено Юли 22, 2010 Офффффффф,добре,разбрах,Вие сте прави,правете каквото искате,то па човек да не си каже мнението в тоя форум,............,тука ме изядохте "почитателите" на Маршал!!!Само споделям мнение и изведнъж едва ли не ме нападат модератори,някакви предупреждения,метъл колеги ме заплашват с действия от сорта на Брус Уилис в Die hard 4!И не сравнявам Маршал с Фендър, НО ЯВНО НЕКОМПЕТЕНТНОТО МИ МНЕНИЕ НЕ ЗНАЧИ НИЩО!....................,само казах,че можеш да си земеш 100 ватов Фендър и да сринеш блока за 500 лева,а не с Маршал за 1500 лева!!! Цитирай
MrDeath Отговорено Юли 22, 2010 Отговорено Юли 22, 2010 stivvv, пич, четейки мненията ти в тази тема на всеки му става ясно колко си наясно с нещата и колко смешно изглеждат мненията ти. Никой не се е родил научен, явно за теб важното е един амп да трещи силно, без значение звукови качества и т.н. - ок твоя си работа, няма да ти обяснявам защо не си прав, ама да се държиш грубо и нагло... Цитирай
nrabbit Отговорено Юли 22, 2010 Отговорено Юли 22, 2010 Ако с амп за 500 лева можеш да срутиш блок, то тогава следвайки пътя на логиката с амп за 1500 трябва да можеш да срутиш цял квартал. Замисли се малко и се досети, че за да е 3 пъти по скъп този Маршал значи има някаква причина и въобще не може да се сравнява с този Фендър от 500. Ако разликата в цената беше нещо от сорта на 50 лева, да тогава си прав, но в този случай прибързано си се изказал. Относно усилвателя мога само хубави неща да кажа макар да съм го чувал само веднъж-два пъти в магазина Цитирай
patman Отговорено Юли 23, 2010 Отговорено Юли 23, 2010 Имах удоволствието да го чуя точно веднъж и много ми хареса, но нямам особена база за сравнение(имам само едно транзисторно комбо) Бих ти препоръчал да чуеш и Peavey Valve King 212 много добри отзиви има а и ще спестиш малко пари Цитирай
Recommended Posts