kasiopea Публикувано Юли 14, 2010 Share Публикувано Юли 14, 2010 Здравеите казвам се Петя на 17 съм и съм от Хасково. Имам голямо желание да се науча да свиря на акустична китара, но за сега има един доста сериозен проблем такава липсва поради финансови причини. Опитах се да си намеря работа за да спестя и да си купя, но зарадаи годините никъде не искат да ме вземат. Така че ако някои има някаква стара китара, която вече не ползва и събира прах някъде бих се радвала да ми я подари Извинявам се и че първият ми пост тук е такъв , но сметнах че именно тук има някакъв шанс желанието ми да се сбъне поради големия брой музиканти на едно място Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 Поздравявам желанието ти, но тази работа с подаръци не винаги става! Влез в някой музикален магазин, харесай си някоя достъпна китара, запечатай я в съзнанието си, сънувай я често и много скоро ще разбереш дали наистина искаш да свириш, т.е. ако желанието ти е голямо и искрено, а не спонтанно, ще намериш начин да си купиш китарата. П.П. Ако все пак някой ти подари китара, това си е направо като шестица от ТОТО-то! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dormas Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 (Редактирано) Имах познат, който 5 години събираше пари за цигулката на мечтите си и най-накрая успя да си я купи, тъй че както казаха по-горе, ако имаш истинско желание и страст ще намериш начин Поздрави! Редактирано Юли 14, 2010 от Dormas Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rezachka Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 На 17 години не би трябвало да е проблем да работиш.. стига да има работа де. И все пак аз примерно имам китара която не прави друго освен да събира прах, обаче не съм в България в момента. Не е невъзможно да се намери някой който би ти дал китара, може дори да не е във форума, но все пак опитай се да си купиш своя, не се надявай само на това някой да реши че китарата му е ненужна... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kasiopea Отговорено Юли 14, 2010 Автор Share Отговорено Юли 14, 2010 Ами всъщост проблем е защото на никой от шефовете не му се занимава с документацията която трябва ако наемаш непълнолетен. И не чакам само на някой кото реши че не му трябва китарата започнала съм да си сабирам пари и от началото на месеца съм събрала иключителния капитал от 20 лв Пък и нали надеждата умира последна реших че можеби има накакъв такъв човек Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 (Редактирано) В момента и аз мечтая за две(даже три, дори четири( )) китари и нямам никакви пари дори само за четвъртинка от едната, но си точа лигите и се грижа за тях, та надявам се скоро(до месец) да имам поне едната. Редактирано Юли 14, 2010 от Лими Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pandemonium Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 Този месец 20, следващия 30 и така. Ако трябва използвай познанията си в дадена област за да правиш услуги срещу дребни суми. Аз така направих, тъй като родителите ми казаха "Глупости, никога няма да вложа в някакво си твое хоби". Точно един месец по-късно бях собственик на най-любимата ми китара - "Кремокастер" - акустична, с 4 вида струни по нея, защото бившия и собственик не е имал пари за струни и е слагал каквото има, подпухнало от държане на влага тяло, 2,5см разстояние между грифа и струните на 12-ти праг. И все пак бях дяволски щастлив. Независимо от това, че е най-отвратителната като звук, поведение и пипане китара, която съм пипал, до момента е свързана с най-много приятни спомени. Накратко - много по-щастлива ще си ако положиш труд и в последствие той ти се отплати. Когато нещата кацат наготово, удоволствието е пренебрежимо. Дерзай! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kasiopea Отговорено Юли 14, 2010 Автор Share Отговорено Юли 14, 2010 ами ще напъвам дупето и се надявам до карая на лятото да си взема обещавам да се похваля Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asen93 Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 Здравей ми какво да ти кажа и аз така изках като теб но в последствие събрах сумата и сега след година едвам чакам другата седмица електричката да си взема та нещо като е твое не се отнасяш към него с нехайство смятам аз.Ако някой се намери да ти подари китарата си ти няма да се отнасяш към нея като твоя ще се отнасяш с небрежност Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slacoth Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 (Редактирано) Кухарка "Кремона Казанлък" върви по 20-30 лв и има във всяко домакинство. Моята съм я подарил на баща ми, иначе щах да ти я подаря. п.с. - аз обаче не ти препоръчвам такъв долнопробен инструмент - само може да те откаже от музиката.Кой знае, може това да е била и целта на комунистите, да отвращават младежта от музикални занимания, чрез производство на скапани китари. Редактирано Юли 14, 2010 от Slacoth Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 Дете, най-сладко ще ти е ако успееш сама да се пребориш за китарката. Не е проблем на никого да изчака една година или дори и повече, за да си купи това, което му е на сърцето. За първа купена от мен китара съм събирал 5 месеца и после мизерствах още 4 поне, за да изляза от авансите. П.П. С риск да прозвуча гадно, ако някой от нас иска кола, например, не отива да пише във форумите на Порше, че много му е на сърце да кара кола и ако някой има някое старо Порше, което хваща прах... Нали? Звучи абсурдно. Не става така просто. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
schOle Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 За 50-60 лева ще излезе нещо в раздел "Продавам" След 1-2 месеца ще свириш, което не е никак много. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Twang Zombie Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 (Редактирано) 20 за половин месец не са малко, предвид, че един Walden струва 170. За 3-4 месеца ще събереш, а може и за по-малко ако мама, татко, батко, баба и дядо помогнат. ПС. Направо им я поискай за Коледа. Редактирано Юли 14, 2010 от Twang Zombie Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Twang Zombie Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 Чувал съм само за един човек, който се е сдобивал с безплатна китара. Съдбата му е възпята в "Buy a gun, get a free guitar" от най-страховитата банда на света Deadbolt. Все още понякога сънувам кошмари и се будя през нощта разтреперан и облян в пот. Наистина те съветвам да си купиш китарата Тези безплатни китари... те са опасни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юли 14, 2010 Share Отговорено Юли 14, 2010 Тук имаше няколко случая, в които това се случи - жребии и томболи за китари и друга техника. Надявам се хората, които декларираха висока мотивация тогава и участваха в тегленето - все още да я поддържат и да напредват с инструмента. А темата мисля, че се напълни с полезни съвети, което я прави донякъде изчерпана. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts