Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

От скоро останах без ефекти.Взломиха ми апартамента и прибраха всичко,ТВ,ДВДто,Компа,Китарата ми,включително и ефектите....Поради кофти ситуацията сега свиря на едно дръвче - Фендер Скуеър Старт,но като гледам скоро пари за ефекти едва ли ще се намерят.Така че ако имате схеми на овърдрайв,дист,уа и т.н.,моля ви споделете ги с бедния....Моля ви....После ще черпя...... :)

Отговорено

имам околко стотина,ако не и повече схми,на наи различни ефекчета.даи някакъ маил и ще ти пратя някви :);)

Отговорено

Абе то няма значение кой е , важното е да се помогне на човека, защото не пожелавам на никой да е на негово място. Аз лично немога ама едно голямо БРАВО на далите му информация :lol::lol::bravo: .

Fender_str успех!

Отговорено

Благодаря ви много за помоща,която ми оказвате.Мога да ви кажа,че ще се моля за вас,никога да не ви сполетява такава беда.Усещането е отвратително и за това съм ви безкрайно признателен за тази помощ.Остава като минавате през Варна,да се обадите за да почерпя по някоя и друга бира......с мезе.Оставям си ICQто за връзка :333717290.В момента съм малко тромав от към комуникации,тъй като ползвам компа от работа,но и на моята улица ще изгрее слънцето отново...Ще се радвам да се видим...Чао.

Отговорено

Чао и данннно се оправиш без проблеми :P:P:D тези които не са получи маил от мене ще го получат уртре че дне съм пил и не ми се занимава :bravo::blink::blink:

:P:P:P:P

Отговорено
Благодаря ви много за помоща,която ми оказвате.Мога да ви кажа,че ще се моля за вас,никога да не ви сполетява такава беда.Усещането е отвратително и за това съм ви безкрайно признателен за тази помощ.Остава като минавате през Варна,да се обадите за да почерпя по някоя и друга бира......с мезе.Оставям си ICQто за връзка :333717290.В момента съм малко тромав от към комуникации,тъй като ползвам компа от работа,но и на моята улица ще изгрее слънцето отново...Ще се радвам да се видим...Чао.

:P Я сум от Варна бе :):)

Отговорено

аз имам около 600 схеми на ефекти ако някой модел по-специално те интересува, кажи. Предполагам, че пощата ти няма да приеме файл 40мб, тей че не мога да ти ги пратя всички

Отговорено

Извинявайте за въпроса обаче колко ще ми излезе ако си направя дист и овъррдрайв по схема?А дилей,коъръс?

Отговорено (Редактирано)
Извинявайте за въпроса обаче колко ще ми излезе ако си направя дист и овъррдрайв по схема?А дилей,коъръс?

ами за дист. или овърдрайв ако нямаш никакви части и купиш всичко - жакове, потенциометри, кутия и т.н. няма да е повече от 20 лева. Тва е ако ти го правиш, ако някой друг ти го прави не знам вече

Редактирано от Overdrive
Отговорено
Алуминиева кутия - 9лв

Спрей за боядисването й - 4лв

ключе , 3 понтециометри и син светодиод - 2лв

вътрешни чаркалаци - максимум 5 лв.

един лист самозалепваща хартия + ламиниращо найлонче - 1 лв

общо - 21 лв.

става дума за един дист , дето го правят у БГ (схемата я има в списание Млад Конструктор)

Ма много отворен ве.

Въпросния дист съм го притежавал.

Хаиде отиди и купи само частите по електрониката да видим дали са 5 лева .

Ефтим ти каза колко е цената , тея измислени цени от тебе ги говориш наизуст :)

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.