Jump to content
Българският форум за музиканти

Wheels_of_Fire

Members
  • Мнения

    92
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Wheels_of_Fire

  1. Wheels_of_Fire

    Hk Insltuments

    Не знам, ама като гледам разделите при китари и не ми вдъхва доверие: "по-скъпи", "странни"...
  2. Аз пък си обърках вота... исках да гласувам за se1 i ce1)а гласувах за се5). Страшно много ми харесва звука на семпъла с ce1.
  3. АХЕ, ти се базикаш, ама на Кристинка си мисля, че много ще и отива нещо на Slayer.
  4. Малко пренебрегвам правилото за цитиране, обаче имам чуството, че съм в някой проклет чат! Ако някой не го мързи да брои колко грешки не ме домързя да поправя, а има и още.
  5. Погледни това: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=14944 полезно е!
  6. Най-общо казано е продължителността на тона. За редакцията: изключително неграмотен съм!
  7. Аз като редовно си кълча и навехвам пръстите на лявата ръка като играя баскет, но много лесно се оправят на китарата. Като посвиря 2-3 дена и всичко е ок.
  8. По темата за затоврените теми: възможно ли да е да се даде възможността(чрез бутон ли или нещо подобно) всеки пуснал тема в Купувам-Продавам да си затвори сам темата? Така след като е продал или се е отказал да продава просто ще си клъцне темата и няма да има излишни въпроси, а и ще се спести малко работа на модераторите.
  9. Wheels_of_Fire

    Rq:hummer,pick Off

    Ако искаш още по-изчерпателна информация погледни това: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1066
  10. Честито и от мен! Да бе, това си е надуваема китара, и аз имам такава, но синя и с х-образно тяло Иначе забележете как си е заключването на грифа и флойд роуз. И праговета на места са по 2...ако се захаби едното да се ползва другото, като зъбки на крокодил..те там си падат, ама да млъквам, че се отплеснах Иначе и аз си имам нова китара от 2 дена и носи името на великата марка китари Marathon. За сметка на това е много добра за парите си. Снимки нямам засега, но мога да измисля отнякъде.
  11. В заглавието си пише
  12. Аз познавам хора, на който им треперят доста ръцете , но това никак не им пречеше да си правят каквото искат с китарата..че и с клавира
  13. Аз утре и другия петък. Ърни бол ще ги тествам направо в бойна обстановка
  14. Аз си бях забравил, че струните стари и излизам да свиряи на първата песен , утре имам малко излизане и днес слагам нови. Този път съм си взел Ерни Бол, че ДаДарио нямаше. Ще видим какво ще стане.
  15. Малко офф ама така и така проблема е рещен, та... ДаДарио ДаДарио ама като свириш на тях 2-3 месеца и струните, особено 3та стават направо черни. Че и се късат пред хора винаги
  16. Е моята е с реална цена за 2ра ръка 200 лева, но пък е унгарска.
  17. Wheels_of_Fire

    Кабинети

    ДА, но ако "паднат" границите се предполага, че ще отпаднат и митата и цените пак ще си паднат - или на сегашните цени, или на по-ниски?(и аз не съм сигурен)
  18. Wheels_of_Fire

    Jackson Kelly

    Индийско се пише
  19. Според мен си е трудно, но особено трудно когато правите кавъри. Примерно, Джейм Хетфийлд си пее и свири, прави си партиите и на китарата и на вокалите да не са толкова трудни за самия него. Предполагам и другите са така...свириш свой риф, който знаеш перфектно и няма никакъв проблем отгоре да пееш ако можеш да пееш естествено. И все пак всичко това трябва много да се репетира и да се упражнява, за да става не толкова сложно. Това никак не е на заден план. А възможно е и всичко да си е въпрос на талант...на развит талант
  20. http://audio-factor.com/photos/audio-facto...ANDALL_2006.pdf RG25RXM-E ot RG Series Guitar Combos, но аз в магазина във Варна го видях. И все пак има ли смисъл за репетиция или да не си давам парите напразно?
  21. Този Фронтмен нали е 15 вата, защо отзад пише, че е 35... и става и за репетиция с барабани или си е изключително за домашна употреба...в Фактор продават 25 ватови Рандал за 215 лева.
  22. Приемам забележката, затова и препоръчах да му помогне някой.Струва ми се ,че да гледа и да не гледа в интернет, многог трудно ще се ориентира отначало, поне на мен ми беше. Наложи ми се сам да си купя китара и се оказа, че не съм си взел лоша китара, но е имало и по-добри оферти, ама кой да ми каже. Нищо и сега не се оплаквам. Айде, спирам с офф-топика, за който се извинявам.
  23. Е, не очаквай, че първата китара, която си купиш ще е хубава. Винаги ще се намери по-хубава за тея пари Първият път е така. Взимаш я, след това почваш да разбираш кое и куца сравнение с другите и да се ядосваш, и да се радваш, че нещо и е по-добро от другите. Най- добрият вариант е да отидеш с някой приател, който разбира. Ако това няма как да стане просто гледаш 2-3 магазина, зависи от кой град си и дали има какво да гледаш, питаш продавача. Продавачите винаги искат да набутат най-скъпата стока, но пък хубавото е, че в повечето случай по-скъпото излиза по-евтино и си струва. Все пак не забравяй да кажеш на продавачите или приятеля ти какъв стил искаш да свириш. Успех с пазаруването и се похвали после какво си си купил.
  24. Много благодаря, много хубаво описание си дал, за разлика от всички други. Струва ми се, че това обеснение заслужава да отиде като ВАЖНО. Ще е полезно за всички, които немогат да намерят майстори наблизо.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.