VSTi Отговорено Ноември 6, 2010 Отговорено Ноември 6, 2010 http://www.avid.com/US/products/Pro-Tools-Software там си пише...... Pro Tools without any Avid hardware Цитирай
synchu Отговорено Ноември 11, 2010 Отговорено Ноември 11, 2010 Припомням, че обсъждането на кракове и тем подобни не се толерира тук (не дай Боже, предоставянето на линкове към тях). Благодаря. Цитирай
yamahadrums Отговорено Ноември 11, 2010 Отговорено Ноември 11, 2010 Разбира се! Сега ще се наложи да изтриеш доста от постовете в темата за Logic Pro, Cubase и т.н., защото забелязах, че се обсъжда нов ъпдейт на Logic Pro, който го имало в Залива на пиратите. На всеки е ясно, че болшинството ползват пиратски софтуеър. За постването на линкове съм съгласен, че трябва да не се практикува, ама чак пък да не го обсъждаме... Цитирай
synchu Отговорено Ноември 12, 2010 Отговорено Ноември 12, 2010 Е, щом се налага. Това, че е ясно не го прави ОК. Цитирай
yamahadrums Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорено Ноември 18, 2010 (Редактирано) Пожелайте ми приятно тестване Редактирано Ноември 18, 2010 от yamahadrums Цитирай
martist Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорено Ноември 18, 2010 Добре де...Т'ва чудо мога ли да го подкарам с вградената звукова карта Core Audio...? Говорим за HD версията Цитирай
yamahadrums Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорено Ноември 18, 2010 Без никакъв проблем. Намира всякакви Core Audio устройства. Цитирай
martist Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорено Ноември 18, 2010 Интересно решение на авид. На какво ли се дължи? Ще пробвам на Мбокса1 дали ще тръгне. Цитирай
yamahadrums Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорено Ноември 18, 2010 По-нова от 9 няма. Та тя излезе преди около месец. Мисля, че MBox 1 поддържа най-много Pro Tools 8 cs1. Плюс това програмата е защитена с USB ключ- iLok2. Цитирай
martist Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорено Ноември 18, 2010 НЕ съм чак толкоз тъп Мбокса ми го разпознава като Core Audio и мога да го контролирам от audio midi setup. Но ако не стане ще се намери вариант. Та дори и през вградената. Струва ми се, че има горе долу добър звук... Цитирай
yamahadrums Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорено Ноември 18, 2010 (Редактирано) Не е въпросът в това дали си тъп. Pro Tools 9 не е съвместим с MBox 1. И въпреки, че работи вече с Core Audio Devices все още има такива, които не се поддържат. Намерих този сайт, на който има драйвъри за твоя хардуеър. Остава да подкараш Pro Tools 9. http://www.usb-audio.com/ Редактирано Ноември 18, 2010 от yamahadrums Цитирай
martist Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорено Ноември 18, 2010 Шегувам се естествено. Към момента мога да пускам Мбокса през core audio. Според теб няма да може про туулса да го подкара като core audio device така ли? Ще погледна и тоя драйвер. Цитирай
yamahadrums Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорено Ноември 18, 2010 Да, точно така. Навсякъде пише, че не се поддържа. Аи ти няма как да подкараш Pro Tools 9 без iLok2, освен ако не намериш друг начин да го подкараш. Цитирай
martist Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорено Ноември 18, 2010 за йлока не се притеснявай. имам си. Добре де с квото стане с такова. ама не схващам. Хем всички кор аудио девизи хем не. Щот в момента без никакви драйвери ми се разпознава боксчето и перкам с логика 9.1.3. Преди имах про тулс 8 ЛЕ ама не ми върши работа с тия лимитации... Цитирай
yamahadrums Отговорено Ноември 18, 2010 Отговорено Ноември 18, 2010 Тоя iLok, дето го имаш няма да ти свърши работа. А и вече няма HD, LE и M-Powered. Всичко е едно. Цитирай
Recommended Posts