abstract iv Отговорено Август 1, 2010 Share Отговорено Август 1, 2010 Не мисля че ще можеш да го ползваш като аудио интерфейс с Pro Tools, доколкото знам за версия LE и HD се изискват Digidesign интерфейси за M-Powered - M-Audio интерфейс! Би могъл обаче да си ползваш Boss-a ако го свържеш аналогово в обикновенните аудио входове към вече инсталиран съответстващ интерфейс за Pro Tools. Лично мнение само. Поздрани! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 2, 2010 Share Отговорено Август 2, 2010 Точно така е. Можеш да го ползваш като аудио интерфейс с друг DAW. Cubase SX + Line 6 PodXT например бачка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Август 2, 2010 Share Отговорено Август 2, 2010 мислех че тая тема е конкретна но явно е " Про Туулс или мечтите на малките хора" Кракнат или некракнат някой въобще работи ли с животното или само си чешете езиците и разправяте как един ваш съсед ви казал че познава някакъв който гледал как трети ядял халва и му казали че било много хубаво ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rLL Отговорено Август 2, 2010 Share Отговорено Август 2, 2010 Здравейте, искам да попитам дали има някаква фрее версия на про тоолс,дори да не е пълна,ако някой знае моля да пише! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Август 2, 2010 Share Отговорено Август 2, 2010 free версиите на Про туулс вървят с продуктите на Диджидизайн... единствения вариант е да си намериш мноооооого старата версия 3 или 3."нещо си" която разбира се няма нищо общо с протуулс 7 или 8 било то Емпауърд или ЛЕ версия ... Корпорацията намира начин да накара теб и мен да си платим за софтуеъра П.П: това може би е единствения софтуеър за който съм платил, откакто се занимавам с компютри Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rLL Отговорено Август 3, 2010 Share Отговорено Август 3, 2010 мерси за инфото, а колко пари плати Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martist Отговорено Август 4, 2010 Share Отговорено Август 4, 2010 Интересно ми е дали с този емулатор би работила всяка една версия на програмата или само тая която си върви с него. Има хора които работят с про туулс. Даже и на бозицата ХП (което е несериозно според мен). Даже и аз имам версия за М-аудио и съм направил няколко песни с нея, но след като сглупих и го продадох, щото ми трябваше карта за бозата виста 64бит. Но сега ми е интересно дали мога да си го подкарам с аплето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Август 4, 2010 Share Отговорено Август 4, 2010 (Редактирано) Има хора които работят с про туулс. Даже и на бозицата ХП (което е несериозно според мен). Виста или 7-ца по-сериозно ли ти се струва. Не всеки може да си позволи МАС ПРО или нещо такова. В момента правя инвестиция в домашно студио което ми струва до сега 2000 лв като се има предвид 90% от нещата са нисък клас или са купувани 2-ра ръка. За софтуеър не говорим въобще ... мерси за инфото, а колко пари плати Все още не съм платил- чакам да ми ккажат от Алмар че имат вече на склад М-аудио Фаст трак про за да мога да ползвам Емапуърд версията на туулс-а иначе 200-250 може би по малко ако си харесаш някой по-малък интерфейс или PCMCI Карта Редактирано Август 4, 2010 от peterko Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rLL Отговорено Август 4, 2010 Share Отговорено Август 4, 2010 Съжалявам че питам някакви такива въпроси ама съм малко тъп.Значи, ако си изтегля MAC OS и си я инстална остава само да купя про тоолса, така ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martist Отговорено Август 4, 2010 Share Отговорено Август 4, 2010 (Редактирано) Има хора които работят с про туулс. Даже и на бозицата ХП (което е несериозно според мен). Виста или 7-ца по-сериозно ли ти се струва. Как да ти кажа...Просто като го видях на ХП у един човек, който ме покани да запиша едни пиана и ми стана леко смешно, защото като ще работиш с ХП работи с Кюбеис (да речем). Сега много хора сигурно ще ми наскачат. Това си е лично мое мнение и всеки е свободен да работи с каквото си ще. Аз инвестирах в Мак за да мога да работя с Лоджик и Про Туулс. Моето мнение е че тия две програми са създадени за Мак. И поеже съм усетил разликата да се работи с една и съща версия на Боза 7 и на Мак 10.6.2 (ОСЕЗАЕМА/ЧУВАЕМА разлика в Аудио моториката) та за туй така говоря. И пак мое мнение. Мак и съответните програми са за големите риби. Уин и Про туулс са както каза "мечтите на малките хора". И понеже аз съм се примирявал когато работех с Уин със софтуера, който е създаден за УИН та затуй говоря така. И понеже съм от тези "мечти на малките хора" обаче знам че с про туулс и Логжик се работи с Мак, събирах от закуски и така. Дай боже всекиму да успее да усети Про туулс с Мак. Много жега, изпих няколко бири и дано не съм неразбираем и агресивен. След инсталация на мак ти трябва или хардуер или версията с емулатора. Про туулс тръгва само със съответен хардуер. За Про туулс ХД ти трябва маса Диджидизайн. За Про туул Емпауър ти требе да си закупиш звукова карта M-Audio Айде със здраве Редактирано Август 4, 2010 от martist Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Август 4, 2010 Share Отговорено Август 4, 2010 Пич, Мак мисли по съвсем различен начин марак че последните дистрибуции са Линъкс базирани за това. В ХР има бавно ядро но основния + е че е по-стабилна от Виста а седмицата все още я дооправят макар да твърдят че е завършена. И другото е че на една средностатистическа щайга 2GHz 1Gb Ram програмата върви прилично ... ХР иска много по-малко ресурс сравнение с виста или 7 ... Колкото до МАК - прав си но ако ми купиш ще работя на такъв - в момента пари за мак нямам и работя с квото мога Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zmeia Отговорено Август 6, 2010 Share Отговорено Август 6, 2010 мислех че тая тема е конкретна но явно е " Про Туулс или мечтите на малките хора" Кракнат или некракнат някой въобще работи ли с животното или само си чешете езиците и разправяте как един ваш съсед ви казал че познава някакъв който гледал как трети ядял халва и му казали че било много хубаво ... Аз работя с Protools HD 8.0.4 Ако някой се интересува да пита ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 7, 2010 Share Отговорено Август 7, 2010 peterko, MacOS не е и никога не е бил базиран на Линукс! И няма нужда да си купуваш Мак, за да работиш с МакОС. Колегата Martist е с РС. И псъщо - Мак съвсем не са толкова по-скъпи, колкото си мислите! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muzicantini Отговорено Август 7, 2010 Share Отговорено Август 7, 2010 Мисля да си взема Boss ME-25 , процесора разполага с USB и пише,че може да служи като Audio Interface. Въпроса ми е дали ще може да се записва спокойно в Protools, без наличието на отделни audio interface, от тези които са на Digidesign или M-audio. Ако ще работи, ще има ли проблеми с latency-то ? Допълнително, знам, че има различни версии нa Protools (LE,M-Powered и т.н.), коя ще е най-подходящата за работа с Boss ME-25 (ако ще работи въобще) ? Поздрави Този процесор върви в комплект със СонарЛЕ, така че може него да ползваш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sandman Отговорено Август 12, 2010 Share Отговорено Август 12, 2010 Добре де. Аз си купих M-audio Fast Track Pro. Kой е най-последния и най-пълния Pro Tools, който да е M-powered? И колко мега- или гига-байта е пакета, че да не стават грешки? Мерси предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts