Svanio Отговорено Май 20, 2010 Отговорено Май 20, 2010 Ммдамм.. Вуйчото е пйекан яко Сигурно има успех с бабите Щеше да е таш*к ако има обратния вариант на вуйчака - някое 3 годишно как свири "Bear is the key" от "Bear of the dark" на незаменимите Maiden. Цитирай
Twang Zombie Отговорено Май 21, 2010 Отговорено Май 21, 2010 Чичото убива рибата, но в профила му пише, че е на 54, така че не е чак толкова стар и е китарист в някаква унгарска хард рок група, така че не е чак толкова учудващо. Цитирай
thrawn Отговорено Май 23, 2010 Отговорено Май 23, 2010 Ето още "сладурии" от My Generation още нещо на The Zimmers. Цитирай
Valeri_pj Отговорено Май 24, 2010 Отговорено Май 24, 2010 Човека от клиповете които е постнал Панов е някаде около 60 те години и за възрастта си свири перфектно.С оглед на това с какво разполага не ми се вярва да разчита на пенсийката си.Доста тук от форума сигурно нямат и половината от неговата апаратура и инструменти.Не бъркайте БГ пенсионер и такъв от западна Европа.Светлинни години са напред. ПП МАрто може би ще ни постнеш някое изпълнение с триолите ) Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Май 24, 2010 Отговорено Май 24, 2010 (Редактирано) Този човек ми напълни душата, честно. Готино свири. E, малко маже на моменти, ама аз и толкова не мога (а и надали някога ще мога) Редактирано Май 24, 2010 от Vasil Pavlov Цитирай
ultramega Отговорено Май 24, 2010 Отговорено Май 24, 2010 Само според мен ли този човек, нито е много възрастен, нито пък свири нещо особено Цитирай
Valeri_pj Отговорено Май 24, 2010 Отговорено Май 24, 2010 Едно малко допълнение ) Също толкова възрастни свиреха преди една седмица в София нали и събраха около 60 хиляди на стадиона Затова няма място за чудене!!! Цитирай
Demiurg Отговорено Май 26, 2010 Отговорено Май 26, 2010 Едно малко допълнение ) Също толкова възрастни свиреха преди една седмица в София нали и събраха около 60 хиляди на стадиона Затова няма място за чудене!!! Я си помисли за трудността на "Master of Puppets" и "Alice in Hell", примерно, и произволна песен на "гръмотевичките" ! Май единственото общо е възрастта на музикантите.... Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 26, 2010 Отговорено Май 26, 2010 ^ Мастера на куклите го свирех като бях на 18 год. и имах хеви-метъл залитания покрай един приятел,фен на Металика,а на Ангъс пипането не мога да го докарам 1:1 и до ден днешен, да го сравняваме със смешника Кърк е повече от смешно. Цитирай
shlioki Отговорено Май 26, 2010 Отговорено Май 26, 2010 @Demiurg Ако беше майтап, признах те, изкефи ме Цитирай
Slacoth Отговорено Май 27, 2010 Отговорено Май 27, 2010 (Редактирано) Що да е майтап? "Мастера" може да си е елементарен, но какво остава за произволно ДиСи парче? Иначе бандата нека си е яка, никой нищо не е оспорвал. Редактирано Май 27, 2010 от Slacoth Цитирай
shlioki Отговорено Май 27, 2010 Отговорено Май 27, 2010 Ами запиши едно парче на AC DC, ама да звучи поне горе долу достоверно и го сравни с усилията по научаването на Master of Puppets. На мен поне първото ми е по трудно. При банди от типа на DC трудноста е в това да се изкара пипането , а не да се изсвирят тоновете. Иска се яко свирене защото дист почти няма и саунда се вади от ръка А иначе аз харесвам Металика много дума да няма Цитирай
Slacoth Отговорено Май 27, 2010 Отговорено Май 27, 2010 Абе добре свири човека и има 'баси яките китари, ама проблема е, че на мене ми идва доста инфантилно на тази възраст да си пуска клипчета в u-tube. Цитирай
MafioziVendeta Отговорено Май 29, 2010 Отговорено Май 29, 2010 Дядката разбива цимента направо иска ми се поне усилвател като неговия да си купя но за това има още време.Искам да съм като него.Боготворя го . Цитирай
Recommended Posts