a_panov Публикувано Май 16, 2010 Публикувано Май 16, 2010 Бих се радвал когато сложа очила да съм си развил техниката, до нивото на тоя мъж! Цитирай
Лими Отговорено Май 16, 2010 Отговорено Май 16, 2010 Евала на чичето, вместо да сади домати на вилата си, свири! А, нима това е смешно на тези години? Цитирай
Rock Forever Отговорено Май 16, 2010 Отговорено Май 16, 2010 Както се казваше на времето в клуб НЛО "Хвала на такъви хора". Баща ми още се ослушва да си вземе така желания бас,но си мисля,че до към края на годината ще е сколасал или в краен случай ще му купя аз ( тва се вика музикална саможертва,защото аз ще остана без коледен подарък , но е за добро) и ще се заформи едно семейно трио - бас,китарка моя милост и дребния Джон Лорд т.е. брат ми Цитирай
Janick_Gers Отговорено Май 16, 2010 Отговорено Май 16, 2010 Бааах, дядкото си е супер. Глейте - я вземе пенсия, я вземе лампово маршалче, я пак вземе пенсия, я фендърче Цитирай
Чукопад Отговорено Май 16, 2010 Отговорено Май 16, 2010 Хм, човека изглежда някъде около 60те, a в тази граница попадат Енгъс Йънг, Джими Пейдж, Кийт Ричардс и Ричи Блекмор. Определено няма нищо изумително в това човек на тази възраст да свири на китара Цитирай
Javor Отговорено Май 17, 2010 Отговорено Май 17, 2010 Брей, брей. Наистина добра музика прави тоя. Най - много ме изкефи Мастъра. Цитирай
hristov_hr Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Хм, човека изглежда някъде около 60те, a в тази граница попадат Енгъс Йънг, Джими Пейдж, Кийт Ричардс и Ричи Блекмор.Определено няма нищо изумително в това човек на тази възраст да свири на китара Моля моля, Angus е още на 55 Цитирай
Slav Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 (Редактирано) ^Даже наскоро ги навърши. Иначе дядото е жесток, видях и клипове как свири Малмстийн. Редактирано Май 18, 2010 от Slav Цитирай
Лими Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 (Редактирано) Това е пример, как е най-гот да се остарява, дори и да не си "пробил", като "звезда". Просто трябва да се свири, пее, танцува, каквото и да се случва в проклетия ни живот! Много от нас, дори и не подозират, че да си музикант е най-висше благо! П.П. Напишете готини отзиви под клиповете му, това ще ви се върне някога! Редактирано Май 18, 2010 от Лими Цитирай
Лими Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 (Редактирано) Ето още "сладурии" от My Generation Редактирано Май 18, 2010 от Лими Цитирай
MaPT0_T Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Чичката става , ама защо не изсвири второто соло на Master-а и не изсвири xxxx с триолите дето са в оригинала :/ Цитирай
Лими Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 (Редактирано) ^ Бъди по-снизходителен към чичето и си представи, че ти, си на неговите години и как изсвирваш "xxxx" с триолите, дето са в оригинала Редактирано Май 18, 2010 от Лими Цитирай
H.R. Отговорено Май 19, 2010 Отговорено Май 19, 2010 Е това е то - поредното доказателство. Няма значение на колко години си - важното е да си го усетил и да ти харесва. Свиренето май става като дишането - спираш чак когато не можеш да си движиш ръцете или чак когато сложат капака Няма съмнение ,че този човек си има и група - няма значение на колко си и как изглеждаш вече - намериш ли съмишленици от твоя калибър със сигурност ще се намерят и фенове на групата. Цитирай
Recommended Posts