Jump to content
Българският форум за музиканти

Javor

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Javor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ако ти се е прецакал ключа, по-добре направо си вземи нов.
  2. Javor

    Метални перца

    Лично мен ме кефи да свиря с по-дебели и твърди перца и тая идея с металните ми допада. Но ще е гадно ако наистина скапва струните.
  3. Javor

    Спешен съвет!

    Съгласен съм с rocker_vn. Ако мислиш, че е наистина лошо повредена, не я купувай въпреки ниската цена. Това е от мен.
  4. Аз лично си взех ТОЧНО за 500лв Скуайер Страт с кубе Фендър бълет 150 и някакви атрибути. Това беше накакъв пакет за начинаещи (Starter pack) и се оказа наистина як. Препоръчвам го.
  5. Javor

    Heavy Metal фен!

    Брей, брей. Наистина добра музика прави тоя. Най - много ме изкефи Мастъра.
  6. Ами и на мен ми се случи така онзи ден - свиря си го с нотите, ама има точно едно проблемно място! За щастие го оправих, чрез: -работа над точно този проблемен момент; -свирене на нещо друго и после пак връщане на това. Успех!
  7. По принцип имам 2 ел китари. От тях едната е Орфей с обикновена форма на ел китара. Стара е(30 годишна) , но вади добър звук, като изключим лекото пращене от кабела. За съжаление не мога да кача снимка. Това е от мен, иначе много ми харесва идеята за тема на БГ китарите.
  8. Ами и аз мисля, че първо трябва кубето да е на друг контакт и второ иди в друга стая, защото сигурно нещо от климатика(духалото) влияе на усилвателя...
  9. Здрасти. Аз наскоро си взех ел китара. Ходих до магазина на Фактор(живея във Варна и тук има), но тези видове не ми допадат. Та по твоя проблем - с тези пукнатини... Ако питаш мен(зависи с колко пари разполагаш ) си вземи нещо ново, евтино и хубаво. Има верига мюзик магазини "House of the xxxx". Аз от тях си закупих сравнително на добра цена Фендър Скуайер с малък усилвател. В София съм сигурен че има такъв магазин, тъй че ако искаш го потърси и дано си намериш нещо, което да ти хареса!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.