Dilian Nedev Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 Има разлика между ХайФи и китарен амп . Целта на боса е да звучи добре най-вече в ХайФи , затова не е сигурно как ще звучи с неговите симулации в истинско кубе . Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 те комбо и амп симулациите се гасят Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 Има разлика между ХайФи и китарен амп . Целта на боса е да звучи добре най-вече в ХайФи , затова не е сигурно как ще звучи с неговите симулации в истинско кубе . Целта на това: е да звучи добре в това: ?! Хайде мислете малко като пишете... И по темата:Randall RG75 (и G2,и G3) е от продуктите,при които съотношението "цена/качество" е почти оптимално. Цитирай
AXE Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 Така и така се разводни темата, да допринеса и аз Ами аз свиря с Randall RG 100 SC,като преди това съм имал и Marshall и Peavey!!!... За мен лично Randall-a определено е най доброто,което съм притежавал досега и не смятам да го сменям скоро!!! Какво Peavey си имал? Понеже мен ме интересува Randall RG75 vs. Peavey Bandit 112 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 Целта на това: ....... е да звучи добре в това: ............. ?! Хайде мислете малко като пишете... Наистина босс-а може да се включи направо в пулта(не точно в уредбата, която си дал като пример). Спийкър симулациите обикновено са компромисен вариант, за да могат да звучат добре както в пулта, така и в чист неоцветяващ звука амп. Даже мисля, че има симулации, където си има и "LOW damping" настройка, за да се намали нискочестотното бумтене когато симулатора е включен в интински кабинет. Цитирай
TONY Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 AXE Понеже мен ме интересува Randall RG75 vs. Peavey Bandit 112 - -правя сьпоставка между 2 те - такива - каквито имаше в репетиционната на Бисер - тоест рандала все още го има и синия бандит(дето беше преди рандала) определено бих взел синия бандит имал сьм и черния бандит - тук повече бих се колебал между рандала и пивито Цитирай
AXE Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 Аз не съм много навътре с различните бандити (щот на официалния сайт има само един ). Синия май е един мъничък - 50ина вата. Аз имам предвид по-скоро ей тва 80 ватово чудовище: Цитирай
TONY Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 така пьрвия бандит е бандит 65 - не ме кефи после е синия после черния после е този който ти си посочил - това е червения И Е МНОГО ПО ГОТИН ОТ РАНДАЛА (визирания от теб)- поне бих го предпочел без да се замислям и сега май са изкарали още по нов бандит! (син,черен,червен - аз сьм си ги крьстил так за да ги различавам - а и те са различни като звук в известни граници -от цветовете на канта - мисля че всичките са по 80 вата с изкл на пьрвия) ЕВАЛА НА ТАКВАЗ ФИРМА БТУ - впечатлем сьм от сайта на Рандал - предполагам че има добри неща от новите серии - но проба си му е цаката Цитирай
AXE Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 Мерси Събирам още мнения, най-вече на хора, които са имали, или поне свирили малко повечко и на двете. Колкото повече....толкова повече :green: А за пробването е ясно :guitar: Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 Целта на това: ....... е да звучи добре в това: ............. ?! Хайде мислете малко като пишете... Наистина босс-а може да се включи направо в пулта(не точно в уредбата, която си дал като пример). Спийкър симулациите обикновено са компромисен вариант, за да могат да звучат добре както в пулта, така и в чист неоцветяващ звука амп. Даже мисля, че има симулации, където си има и "LOW damping" настройка, за да се намали нискочестотното бумтене когато симулатора е включен в интински кабинет. Ехооо,някой прави ли разлика между Hi Fi система и PA такава? По въпроса за "двубоя" - имал съм сблъсъци и с Randall RG75(G2), и с Peavey Bandit 112 (китариста ми свири с такова и съм имал възможност да си "поиграя" с него) - симпатиите ми са на страната на Peavey-то. Цитирай
solo5 Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 (Редактирано) Mephistofel не си съвсем прав, ама айде преди време в Бургас имаше една група Нокаут, която наживо звучеше като от CD Та соло китариста - Венци свиреше с много по слаб BOSS за ония години (1992 май беше) Редактирано Септември 3, 2006 от solo5 Цитирай
Mephistofel Отговорено Септември 3, 2006 Отговорено Септември 3, 2006 В кое не съм прав - че отказвам да се съглася с налудничавото твърдение,че един от топ моделите процесори на BOSS е предназначен за свирене в Hi Fi уредба ли? Защо ли го обсъждам въобще... Както и да е,казах каквото имах да казвам. Спирам се с офтопика,направете го и вие. Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 Какво Peavey си имал? Понеже мен ме интересува Randall RG75 vs. Peavey Bandit 112 Имал съм няколко модела на Peavey,влючително Bandit-112.Избора между него и Randall-a e само въпрос на вкус.Лично аз предпочитам Randall,за това просто отиди и изпробвай и двете ако имаш тази възможност. Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 (Редактирано) Не греша,приятелю! По-горе съм писал(ако си обърнал внимание)докъде са отношенията на G.L. с Randall.Относно останалия gear - въпрос на четене и от други места(не само artist-list-a на Randall),пък и от по-отдавна(по принцип - а не,че информацията е стара!) Gotthard: Поне от 2003г,до последния си албум,не са използвали друго,освен посоченото от мен.В началото на тази година имах възможност да се запозная с настоящия live- tech-rider на Gotthard(вкл. и backline-изискванията). Няма да спорим,но ще те питам само,защо след като,както ти казваш в последните 3 години Gotthard свирят с някви други апаратури,на концертното им DVD,което е от 2005-та година има по една стена с Randall-боксове зад двамата китаристи? Имам странното чувство,че си личен агент на George Lynch,не за друго ами се изразяваш много категорично. Редактирано Септември 4, 2006 от Smokejack Цитирай
musicman Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 Това RG75G3 дали ще звучи хорошо с BOSS GT-6 :think: Аз съм пробвал Г2 с ГТ8 и звучи идеално. Но този рандал има драйв и ревърб, които с амного добри. Моето мнение, че ако имаш такъв рандал не ти трябва процесор. И обратното ако имаш процесор не ти трябва такъв Рандал - защото не е ефективно. Иначе звука е супер. Цитирай
Recommended Posts