разбойник Публикувано Януари 25, 2006 Публикувано Януари 25, 2006 Здравейте, няколко пъти ми хрумва, че би било полезно в профила да има графи за отбелязване с какъв инструмент/усилвател/ефекти/барабани/чинели и т.н. свириш, както и каква музика харесваш/кои изпълнители са ти повлияли . Така, когато потребителя Х попита "защо китарата/ флигорната ми звучи така, а не по-така или даже иначе" (и си е попълнил профила) всеки, който иска да му даде съвет ще може да погледне и да помогне. Например във форума на Talkbass.com има следните графи: Current Setup: Previously owned gear: G.A.S. List: (демек какво искаш/възнамеряваш да си купиш) Gigs, Bands, & Ensembles: Influences and Teachers: Не знам дали софтуера би позволил подобна промяна, това ще каже musicman. Какво мислите? Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 готина идея наистина. обаче опасността да се стигне до мерене на пишки отново е голяма Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Прекалено забулено с инфо става, освен това може желаещите да ползват по-широките полета и допълнително да впишат това. Цитирай
Burton Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Мисля че идеята е добра! има и други предимства - ако същият този потребител Х харесва да речем китарния/бас и т.н звук, който докарват потребителите Y, Z или още една камара народ, ще може, вместо да търси тема където евентуално са си написали някога gear-a, да прочете директно от личния им профил... Така че лично аз подкрепям , ако наистина е възможно да се направи де Цитирай
7thString Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 По-скоро ще е добра идея профилите да са според меню- примерно избираш си Свири на: китара/бас/дфнсдкгфдйгкдфкгохеотхоиуевхр9243ъ597432хгф... от меню... след това от: 1-3-4-5-6-7-8 години.. да стане малко като тестче... и по този начин ако се вкара в търсачката подобаващ модул, може примерно като искаш да намериш някой майстор китарджия дето свири от 20 години, само въвеждаш Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Също така няма да е лошо ако може да се направи търсачка на потребителите . Искаш да намериш някой от Пловдив (примерно) - пишеш в търсачката . Цитирай
musicman Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Нещо такова може да се направи в сайта. Някакви профили на музикатни. Аз го мислех с цел да се намират за свирене но може и за други цели да се ползва въпросната "Банка за музиканти". Цитирай
Katsko Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 абсолютно съм за..пък и мразя анонимните спамери..така поне ще знаеш кой е отсреща.. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 Кефи. Само може да сложите графа, в която всеки да се оцени колко е добър... :green: Цитирай
NoSoul Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 Кефи. Само може да сложите графа, в която всеки да се оцени колко е добър... :green: Това как ще се преценява?! Може да сложиш коментар към потребителя, но оценка... просто може да е негативна щото примерно те е нахранил брутално Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 1, 2006 Отговорено Февруари 1, 2006 Ако ще е така аз ще се депресирам. Кой знае какви работи ще се пишат за мене... Цитирай
Recommended Posts