liquid_death Отговорено Април 28, 2010 Отговорено Април 28, 2010 Като ги правите тези работи, поне записвайте по някой семпъл, че иначе ние дето сме на по 400км(че и повече) ... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 28, 2010 Отговорено Април 28, 2010 (Редактирано) Аз останах много приятно изненадан звука на Marshall 1959 и може би най-вече от кебинета му. За съжаление не съм сигурен какъв точно беше кабинета, някои предположиха че е 1960. Звука на усилвателя беше точно това, което човек очаква от такъв усилвател, а кабинета звучеше доста балансирано, не трещеше излишно, имаше нискочестотния рев, имаше хубави среди, но нямаше излишък от високочестотно трещене, както някои кабинети. Изобщо - влюбих се в кабинетчето(а включвахме и други ампове в него). Carvin V3, както Тони каза, наистина е космически кораб, но аз бих го определил като по-ориентиран към съвременното звучене, с по-ограничено приложение във vintage звуците. Много добър усилвател. Не бях в помещението, когато беше болшинството тестване на JCM900, но някой от присъстващите може да сподели мнение. Споделям мнението за китарата на Диката - беше кленов Страт, звучеше много ярко, звънливо и стегнато. Имаше Fender-и също, но честно казано, страта на Диката ми хареса повече(което, естествено, е супер-субективно), а мисля, че и собствениците на фендерите бяха близо до това мнение. Фендерите бяха елшови и имаха типичното за елшата звучене с по-изразени ниски среди. Това в никакъв случай не означава, че звучаха зле, но наистина в немалко ситуации, китарата на Диката чуваемо изпъкваше, в сравнение с тях. Редактирано Април 28, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
kolio_k Отговорено Април 28, 2010 Отговорено Април 28, 2010 Добре се забавлявате там, жалко , че не мога да намина Цитирай
musicman Отговорено Юни 1, 2010 Отговорено Юни 1, 2010 Искате ли този уикенд да продължим тестовете? Обаче да изберем репетиционна със стерео кабинет. Цитирай
musicman Отговорено Юни 2, 2010 Отговорено Юни 2, 2010 Няма ли заинтересувани от тюб преамп шуутаут? Тони ще донесе преампа дето го продава аз ще донеса Koch Pedaltone и Engl e530. Заедно с един Marshall 20/20 в който да ги включваме. Някой друг ако иска да донесе нещо - да казва. Ама да е в тематиката на сбирката. Примерно китари може. Усилватели и ефекти - друг път. Даже мислим следващия път да е моделинг шуутаут. Ако няма желаещи ще си го направим само с Тони Семпли и видео - няма да има. Който иска да идва и да слуша с ушите си. Цитирай
liquid_death Отговорено Юни 2, 2010 Отговорено Юни 2, 2010 ^Ами аз като искам да дойда и да чуя, ама трябва да вложа 150лв за бензин и да измина 1000км???Ще ми ги платите ли? За това са семплите - за хора, които нямат физическа възможност да присъстват, а имат интерес. Цитирай
musicman Отговорено Юни 2, 2010 Отговорено Юни 2, 2010 Не ми се влиза в глупави спорове. Нека пишат хора, които могат да дойдат и имат интерес. Цитирай
liquid_death Отговорено Юни 2, 2010 Отговорено Юни 2, 2010 И аз не искам да влизам в излишна полемика.Зная, че сте готини и точни пичове и поради това не разбирам защо се дърпате да сложите един микрофон отпред на някой от говорителите - работа доста по-малка от това да се мъкнат тези ампове. Ето пример как братята през голямата вода са го направили - видео и аудио.Даже и Райнхолд Богнер го има там Пожелавам ви прияно изкарване и дано се съберете повечко и се накефите на готина техника. А иначе искам да предупредя аудиторията, че съм замислил подобно начинание за Варна и областта, но след около месец - ориентирано към ламбите. 1 Цитирай
Yo The Real Отговорено Юни 2, 2010 Отговорено Юни 2, 2010 При моделинг шут-аута мога да ви донеса Line6 Spider IV 30, някой да донесе Vypyr 30 и да видим кой е по-големия. Естествено смятайте, че ще си имате най-чисто казано дечко с вас. Цитирай
musicman Отговорено Юни 2, 2010 Отговорено Юни 2, 2010 ^^ Ми аз в твоя дух да напише - купи ни това студио, камера микрофони и време - и го имаш Цитирай
aliximika Отговорено Юни 4, 2010 Отговорено Юни 4, 2010 (Редактирано) Аз се интересувам от туб преамп шуутаута, ама няма какво да донеса , освен една евтина китара смъкната до СИ Редактирано Юни 4, 2010 от aliximika Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Юни 4, 2010 Отговорено Юни 4, 2010 Няма ли заинтересувани от тюб преамп шуутаут?Тони ще донесе преампа дето го продава аз ще донеса Koch Pedaltone и Engl e530. Заедно с един Marshall 20/20 в който да ги включваме. Някой друг ако иска да донесе нещо - да казва. Мога да донеса Peavey Rockmaster, Kitty Hawk Quattro и Garland Dual Recto преампи. Много ми е интересно как ще звучат през Marshall 20/20. Надявам се да не сте се отказали от мероприятието. За мен възможни дати са 22ри и 23ти Юни сутринта - тогава съм в отпуска и в София за концертите. Цитирай
sasho77 Отговорено Август 1, 2010 Отговорено Август 1, 2010 (Редактирано) ако пак се организира нещо подобно свиркаите аз имам MESA BOOGIE MARK 5 0889972330 Сашо Редактирано Август 1, 2010 от sasho77 Цитирай
Recommended Posts