sw1tched Публикувано Януари 7, 2006 Share Публикувано Януари 7, 2006 Най-сетне 3-те песни, които обещахме да запишем за сайта си преди няколко месеца. Парчетата са както следва: Sanity Crisis Force Fed Blind Hatred Mp3-ките можете да намерите и в чисто новия акаунт на бандата в myspace.com - http://myspace.com/distorment Уебсайтът ни също е напълно обновен - http://www.distorment.cjb.net/ Междувременно се разделихме с басиста си и в момента търсим нов. Приятно слушане, надявам се да ви хареса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobalan Отговорено Януари 7, 2006 Share Отговорено Януари 7, 2006 Бравос момчета. Страхотни сте, и надобрявате все повече и повече. Продължавайте все така! ПС: много яки барабани, ще споделите ли какви са? Направо сте ударили джакпота с тях ми се струва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Януари 7, 2006 Share Отговорено Януари 7, 2006 Демото ме кефи яко .... аз малко се поотдалечих от този стил , но песните ви са много здрави и звучат много добре! Успех!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Януари 7, 2006 Share Отговорено Януари 7, 2006 Първо честито ви демо и се радвам, че сте го направили, макар и забавянията от еди и други страни На мен ми е малко слаб баса (бас китарата) ама го слушам на колонки на работа сега. Както и да е Ами освен да ви пожелая албум да запишете Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Януари 7, 2006 Share Отговорено Януари 7, 2006 ....Ами освен да ви пожелая албум да запишете ..... туй то Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Януари 7, 2006 Share Отговорено Януари 7, 2006 ииии, якоооо, убави гитарки и тупаци! кефи! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Януари 7, 2006 Share Отговорено Януари 7, 2006 Поздравления за демото - много здраво забивате, продължавайте все така. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Януари 7, 2006 Share Отговорено Януари 7, 2006 Добре се е получило.клатим тука вратлето Успех!! На фона на Фсички суперлативи само ше си позволя една мъъничка критичка : вокала малко праволинейно се изказва на всякъде.трябва по вече да ъъъъъъъ нъл'мъ разбираш Инъче като тембър е доста съблазнителен. Blind Hatred-е вечния фаворит :guitar: :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vovcho Отговорено Януари 8, 2006 Share Отговорено Януари 8, 2006 Супер е! Съжалявам, че не съм ви бил на концерт до сега Голема резачка е сичко. Леле е са слушам Blind Hatred и се насирам направо. Е са ще си го кача на мп3 плайъра. А диск ще издадете ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Януари 8, 2006 Автор Share Отговорено Януари 8, 2006 Благодаря ви за добрите думи и пожелания Доста насърчително действат Понеже имаше въпроси за записа: Китарите и баса ги записах вкъщи, вокалите ги записахме у вокалиста, а барабаните са запис за 20лв в репетиционната (PJ) със спукани фусове вместо крешове и с толкова обработка, че да няма много общо с оригиналното им звучене . Бюджет..какво да се прави но поне демото е безплатно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Януари 8, 2006 Share Отговорено Януари 8, 2006 лелееее супер е! много се накефих!!! китарите и барабаните са супер!!! много професионално звучи цялата хава давайте само така! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 8, 2006 Share Отговорено Януари 8, 2006 Не се сещам нещо друго в стилово отношение, което да е по-далеко от личните ми вкусове и мераци, но въпреки това: СУПЕР Е!!! Много ме изкефи. Кийп он шмиргелинг!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ProjectHamsterdam Отговорено Януари 8, 2006 Share Отговорено Януари 8, 2006 Мен пък много ме кефи Sanity Crisis, щото тупа-лупа-тупа-лупа-тъгътъгъ-дуф-та-да-та-та-та-цсс, н'ли ся, и ми напомня за Machine Head. (тва като похвала да се разбира) За вашия си стил перфектно се справяте. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Януари 8, 2006 Автор Share Отговорено Януари 8, 2006 (Редактирано) С риск да се повторя - Благодаря Искам специално да благодаря на Mu3epHuK, имам 3 песни на Antagonizm и имайки предвид колко много ме кефят просто не мога да не го направя...пък и Machine Head Редактирано Януари 8, 2006 от sw1tched Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Katsko Отговорено Януари 9, 2006 Share Отговорено Януари 9, 2006 мдаа,барабаните и китарите кефят макар и в демо качество Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts