sw1tched Публикувано Януари 7, 2006 Публикувано Януари 7, 2006 Най-сетне 3-те песни, които обещахме да запишем за сайта си преди няколко месеца. Парчетата са както следва: Sanity Crisis Force Fed Blind Hatred Mp3-ките можете да намерите и в чисто новия акаунт на бандата в myspace.com - http://myspace.com/distorment Уебсайтът ни също е напълно обновен - http://www.distorment.cjb.net/ Междувременно се разделихме с басиста си и в момента търсим нов. Приятно слушане, надявам се да ви хареса Цитирай
bobalan Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Бравос момчета. Страхотни сте, и надобрявате все повече и повече. Продължавайте все така! ПС: много яки барабани, ще споделите ли какви са? Направо сте ударили джакпота с тях ми се струва Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Демото ме кефи яко .... аз малко се поотдалечих от този стил , но песните ви са много здрави и звучат много добре! Успех!!!! Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Първо честито ви демо и се радвам, че сте го направили, макар и забавянията от еди и други страни На мен ми е малко слаб баса (бас китарата) ама го слушам на колонки на работа сега. Както и да е Ами освен да ви пожелая албум да запишете Цитирай
synchu Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Nikifena написа: ....Ами освен да ви пожелая албум да запишете ..... туй то Цитирай
KAE Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 ииии, якоооо, убави гитарки и тупаци! кефи! Цитирай
fracture Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Поздравления за демото - много здраво забивате, продължавайте все така. Цитирай
jFog Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Добре се е получило.клатим тука вратлето Успех!! На фона на Фсички суперлативи само ше си позволя една мъъничка критичка : вокала малко праволинейно се изказва на всякъде.трябва по вече да ъъъъъъъ нъл'мъ разбираш Инъче като тембър е доста съблазнителен. Blind Hatred-е вечния фаворит :guitar: :guitar: Цитирай
vovcho Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Супер е! Съжалявам, че не съм ви бил на концерт до сега Голема резачка е сичко. Леле е са слушам Blind Hatred и се насирам направо. Е са ще си го кача на мп3 плайъра. А диск ще издадете ли? Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 8, 2006 Автор Отговорено Януари 8, 2006 Благодаря ви за добрите думи и пожелания Доста насърчително действат Понеже имаше въпроси за записа: Китарите и баса ги записах вкъщи, вокалите ги записахме у вокалиста, а барабаните са запис за 20лв в репетиционната (PJ) със спукани фусове вместо крешове и с толкова обработка, че да няма много общо с оригиналното им звучене . Бюджет..какво да се прави но поне демото е безплатно. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 лелееее супер е! много се накефих!!! китарите и барабаните са супер!!! много професионално звучи цялата хава давайте само така! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Не се сещам нещо друго в стилово отношение, което да е по-далеко от личните ми вкусове и мераци, но въпреки това: СУПЕР Е!!! Много ме изкефи. Кийп он шмиргелинг!!! Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Мен пък много ме кефи Sanity Crisis, щото тупа-лупа-тупа-лупа-тъгътъгъ-дуф-та-да-та-та-та-цсс, н'ли ся, и ми напомня за Machine Head. (тва като похвала да се разбира) За вашия си стил перфектно се справяте. Цитирай
sw1tched Отговорено Януари 8, 2006 Автор Отговорено Януари 8, 2006 (Редактирано) С риск да се повторя - Благодаря Искам специално да благодаря на Mu3epHuK, имам 3 песни на Antagonizm и имайки предвид колко много ме кефят просто не мога да не го направя...пък и Machine Head Редактирано Януари 8, 2006 от sw1tched Цитирай
Katsko Отговорено Януари 9, 2006 Отговорено Януари 9, 2006 мдаа,барабаните и китарите кефят макар и в демо качество Цитирай
Recommended Posts