rudibass Отговорено Май 6, 2013 Отговорено Май 6, 2013 Предлагам сбирка .... Спорко в ПЕТЪК. 10.06.2013 Кой е навит? Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 12, 2013 Автор Отговорено Май 12, 2013 Жоре, 10.06 е понеделник, малко необичайно... Иначе наистина да вземем да помислим да се повидим на бири Цитирай
blr Отговорено Май 12, 2013 Отговорено Май 12, 2013 (Редактирано) Предполагам е объркал месеците. 10.05. беше петък, т.е. завчера. Иначе и аз съм "за". Май не съм идвал на такава сбирка, с повечето от Вас съм се виждал поединично, но ще е интересно да се видим накуп. Може да се премести на 7-ми или 8-ми (петък или събота). Редактирано Май 12, 2013 от blr Цитирай
rudibass Отговорено Май 12, 2013 Отговорено Май 12, 2013 Лелеее извинявайте приятели...голяма съм шматка...грешката е моя. Имах предвид е сега този петък ,дето мина. Както и да е нещата се раздвижват, така че брат Антонио дай някоя адекватна дата ....Че мен нещо ме не бива...хаххаха.. С уважение Гого Цитирай
Jim-ph Отговорено Ноември 4, 2016 Отговорено Ноември 4, 2016 Кой е навит за утре? Пътувам до столица и ще имам в мен термоядерно страшни китари. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 5, 2016 Отговорено Ноември 5, 2016 С удоволствие, но нещо съм болнав тоя уикенд, до степен "киснене вкъщи"... Цитирай
tonislav Отговорено Октомври 22, 2017 Отговорено Октомври 22, 2017 Тази година ще има ли сбирка? Цитирай
musicman Отговорено Януари 18, 2018 Отговорено Януари 18, 2018 Акустичен джем - сбирка! Тази неделя, 21.01.2017, в Стерлинг. Кръчмето е добро, сцената е малка, за 3-4 човека, което е супер, повече народ на сцената не е необходимо така или иначе. Няма барабани и озвучаване за момента. Така, че ще наблегнем на акустичния джем. Ако има желаещи барабанисти, да си ностят кахони или някакви перкусии. Ако някой дойде с електрическа китара, да си носи и усилвател. Но за момента най-добре да го караме ънплъгд. Пък за по-нататък е го измислим. Който има възможност да донесе акустично кубе - ще бъде почерпен с бира от ръководството Начало 19:00. Какво означава джем? Всеки си носи инструмент и свири в някаква конфигурация от хора според ситуацията. Свирят се 1-2 парчета и слиза, за да се качи друг. Песните не са предварително оределени, всеки ще може да предложи или да зададе тема по която да се импровизира. На който не му се свири - да дойде да пием по бира. Освен джем и сбирка, аз ви предлагам да започнем една инициатива да демонстрираме някакви ефекти, инструменти или апаратура, към които има интерес от присъстващите. Хубаво е предварително да се анонсира кой какво може да демонстрира. В случая аз ще нося BeatBuddy и Digitech Trio+, с цел ако не дойдат барабанисти и басисти, пак да си направим готин джем (ама по-добре да дойдат ). Ако има интерес, като се съберем мога да ги демонстрирам а и да дам на който му е интересно да ги тества. Пишете тук ако имате въпроси или предложения. Цитирай
Лими Отговорено Януари 18, 2018 Отговорено Януари 18, 2018 (Редактирано) Там вече има едно акустично кубе ROLAND AC 33 с два входа и един стерео AUX. Евентуално мога да донеса и това джудже Blackstar за бас. Т.е. ще може да се включат тихичко няколко музикални уреда. Редактирано Януари 18, 2018 от Лими 1 Цитирай
PlamenM Отговорено Януари 18, 2018 Отговорено Януари 18, 2018 Аз ще дойда, ще нося още едно акустично кубе. Като китари ще донеса акустичен баритон Уолдън и Кремона Р30.Може леееко да закъснея че ще ходя на работилницата за басисти, но към 8 съм там 1 Цитирай
Лими Отговорено Януари 21, 2018 Отговорено Януари 21, 2018 (Редактирано) Пропуснахме да споменем, че все пак обсъждахме и луперите, като начин за творческо правене на музика на живо в момента. Така че, аз ще си нося и лупер за да споделя как точно го използвам. Ще предложа и теми с лупер върху, които да импровизираме заедно. Редактирано Януари 21, 2018 от Лими 1 Цитирай
musicman Отговорено Януари 22, 2018 Отговорено Януари 22, 2018 Аз съм доволен Събрахме се десетина човека, посвирихме, поприказвахме,... абе точно така съм си представял винаги сбирките. Единствения недостатък специално за мен са цигарите. Заведението няма никаква вентилация, и вътре става лисичарник. Така, че ако някой предложи заведение в което има добра вентилация или не се пуши, съм готов веднага да го сменим това. Цитирай
Лими Отговорено Януари 22, 2018 Отговорено Януари 22, 2018 (Редактирано) И аз съм доволен! Обменихме интересна и полезна информация. Има едно такова кръчме на сточна гара, където се събират рокери. И там се пуши, но по-добре се вентилира. Друг проблем е слабото отопление. Там ще бъде идеално чак през пролетта, защото има дворче, така че ще се проветрява добре от цигари, но пък е точно на кръговото до светофара, та вместо цигарен дим ще дишаме бензин. Не пречи да се събираме на най-различни места стига да може да се свири като снощи. Аз предлагам на който желае да се уговаряме и по възможност два-три пъти месечно да си посвирваме някъде, като засега почти всяка неделя "Стърлинг клуб 3" ни е на удобно разположение, въпреки недостатъците си. Редактирано Януари 22, 2018 от Лими 1 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 22, 2018 Отговорено Януари 22, 2018 Е, така е, който не влиза няколко дни във форума, пропуска... Цитирай
Recommended Posts