Babyface Bob Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Аз съм ..непретенциозна 104 кг част от лекиинката група "рокери", които се сбират (сбираха) там (Подуенски кестен) и имам няколко основателни забележки към заведението : - много бавно готвят - цените им са високи - порциите им са малки - писна ми да гоня плъховете, като се напъхам с мотора в безистена - изключително тясно е вътре - за не повече от 20 души!!, дворът си заслужава, но чак инструменти едва ли ще дадат да се носят! Нас лично ни карат да бутаме моторите и да ги палим чак като излезем на Бул. Мадрид мине ли 22.00 часа! Но пък сме стояли до 24.00 часа там.. Ако смятате, че е достатъчно да има бира и да е идилично тихо насред София - отидете при Попа, който спечели 50 000 от Стани богат и кара едно Сузуки с расото хаха (Попът е собственика на чорбаджийницата)! И аз ще дойда, с ваше позволение, някой път Поздрави! Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Абе, тва не е ли един двор със стряха над половината? Ачо, значи и Цвети познаваш, дето фризира в Дружба? И Ванката,дето управителстваше кръчмето до Маската? Не е лошо като кухня, ако е тва. Цитирай
Babyface Bob Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 ^ Да не спамим! За това малко офф - топик всичките ги знам и едно ми е ясно - едва ли ще е удачно хора с желание да си споделят интелигентните музикални идеи и да обменят опит, да бъдат сред непораснали деца с бирени шкембета, банкови заеми, и с триста кила дебелаци в гаражите хаха А за Чорбаджийница "Подуенски кестен" - намира се на бул.Мадрид No.18 - както каза Ignite - след кръстовището на Евлоги Георгиев и Мадрид надолу към Подуяне, откъм страната на Фантастико, 30 - ина метра след магазина! Гледате за тухлен безистен, който въвежда в дълбок вътрешен двор. Обстановката в двора е много приятна, яденето не че не е вкусно! Други забележки имам към него Не забравяйте да опитате местния качамак! Ауу! С биричка! :) Цитирай
CyberGene Отговорено Април 18, 2008 Отговорено Април 18, 2008 Все хубави хора ще бъдете там, па да взема да дойда да изпием по една бира Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 19, 2008 Автор Отговорено Април 19, 2008 Сори, аз няма да мога да се появя. Да споделите впечатления после! С някои от вас ще се видим после на Liquid Pension. Цитирай
CyberGene Отговорено Април 19, 2008 Отговорено Април 19, 2008 Искам да изкажа възмущението си от всички несериозници, които не дойдоха Цитирай
Babyface Bob Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 Ами честно да си призная с тази активност в темата и аз реших да не идвам, за да не съм се разкарвал напразно! Мадрид е от другата страна на.. Витоша за мен хаха Нищо, има време! А какви са впечатленията на посетилите сбирката?! Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 20, 2008 Отговорено Април 20, 2008 На мен ми беше адски приятно с хората, които дойдоха Доволно бира се изля, хапна се... Демируг видя какво е люто Обсъдихме музикалната реалност в България докато Демируг береше душа от лютото. Поговорихме за музикални инструменти и се разотидохме Дори и да не се хареса на масата хора с Калата си говорихме, че занапред нищо не ни пречи да си правим импровизирани срещи там Мерси на дошлите, а останалите да си поръчат "Скандално" от менюто следващия път, за да видят какво му беше на Ицо Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 26, 2008 Автор Отговорено Април 26, 2008 Викторе, нищо им нямаше на снимките, но е истина, че понякога picvalley.net и антивирусните не се долюбват. Да разбирам, че ви е допаднало заведението? Ако е така - да се местим официално? И понеже предполагам, че сега заради многото почивни дни всичко живо се е изнесло от София, нека да направим една сбирка за по-другата събота ( 10-ти май)? Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 2, 2008 Автор Отговорено Май 2, 2008 Добре, приемам мълчанието за знак на съгласие. Официална форумна сбирка на 10-ти май, събота, от 19:00ч. Място - горепосоченото заведение на бул. Мадрид. Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 Хора, оказа се, че по празниците заведението не работи. Собственикът все пак е поп и има доста ангажименти Явно ще е проблем когато решим да се видим на по бира в първия петък от месеца, а и незабравяйте, че петъците там са резерве за групата рокери и само в събота ще можем да седнем и да полафим за музика на спокойствие . Обмислям резервен вариант в момента, но не знам доколко ще е удобно за всички, затова още го мъдря дали като локация е ОК. Пускат прилична музика, понякога свирят групи. Има скаричка и е близо до Плиска, но не мога да кажа улица, защото не мога да се ориентирам точно коя се пада до него - забито е между блоковете... Там са забивали и Черно Фередже преди време. Заведението се казва X-ing. За жалост за довечера няма как да смогна да говоря с тях, защото им нямам координатите. Вчера вечерта беше свободно и имаше едва 3-4 заети маси. Тези дни ще го измисля! Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 2, 2008 Автор Отговорено Май 2, 2008 ^ Викторе, нещо не те разбрах? 10-ти май е събота (следващата такава, а не утре ), и е официален работен ден? Вие също сте били там в събота? И по принцип говорим вече за първата събота на месеца, по простата причина, че петъците са ангажирани от събратята рокери? П.П. И ако вече всичко е наред - разчитам да минеш да запазиш маси. За ДРУГАТА събота. Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 2, 2008 Отговорено Май 2, 2008 Уеуе, къф съм проз! Да, само да видя, че е отворено и заемам масите Само трябва да знам колко хора сме, защото миналия път стана малко конфузно. Той беше запазил към 20 места. Не че е проблем, но ги пази до момента, в който не му казахме, че сме само 5 човека този път заради теста Няма грижи за запазването. Само да го видя, че е отворено заведението и запазвам масите. Пак ще кажа бройка към 15-20 човека, с опцията да сме по-малко или дори повече. Времето става прекрасно и може да седнем отвън ако е топло Очаквайте ъпдейт от мен относно темата Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 3, 2008 Отговорено Май 3, 2008 Обадих се на собственика на заведнието и пак лоши новини. В събота смятали да работят до 17.00 часа, което е удар и шок за нас Трябва да се мисли за ново място, което да не е с така плаващо работно време. На мен не ми пречи да му званя преди да дойде деня за срещи, но ако се случва често така, просто няма да е приятна история. Цитирай
Recommended Posts