DILETANT Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 Лично за мен опита с това заведение си беше чиста гредичка... Липса на кухня (като изключим странно ухаещите пържени картофи),силно дънещата музика, караща ме да викам,ако искам да кажа нещо дори на човека до мен, компаниите впиянчени метълистчета... Не,благодаря. И аз съм съгласен с тебе. Още повече, че ако бяхме 20-30 човека, нямаше да има място. Цитирай
don_pepinio Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 И аз съм съгласен,ама поне не пускат чалга!!! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 11, 2006 Отговорено Април 11, 2006 Някъде, където пускат немско диско и финландски поп-рок. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 29, 2006 Отговорено Април 29, 2006 Датата наближава!!! Този път къде? Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Май 2, 2006 Отговорено Май 2, 2006 Датата наближава!!! Този път къде? Никъв ентусиазъм а? И аз бих искал да разбера де ще е. А?? Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 2, 2006 Автор Отговорено Май 2, 2006 Адски съм зает тези дни,но ако се разберете нещо ще гледам да дойда. Цитирай
DILETANT Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Ами понеже нищо не се предлага, а денят наближава, ако сте съгласни, да се съберем пак на старото място на Кръста. Цитирай
Juliex Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Може ли само да се уточни кое е старото място? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Кръста - нашата си кръчма - на спирката на трамваи № 9 и 14 при хотел "Кемпински-Зографски" има една градинка с детски катерушки и една кръчма, почти цялата в стъкло, построена в тая градинка - е това е. Цитат на Snowwhite Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 3, 2006 Автор Отговорено Май 3, 2006 Ако се разберете за "Конюшнята" на Кръста - сигурно ще дойда.Времето се позатопли и ще може да седнем навън евентуално,избягвайки разни вредни "облъчвания" от музикално естество. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 Ами явно там ще да е. Дано само Цецка да е там или поне оная руса пача да не гледа отново филма "Двадесет и осмия ден" Цитирай
Recommended Posts