Jump to content
Българският форум за музиканти

вибрация

Members
  • Мнения

    61
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от вибрация

  1. Леко разместено ми звучи, ама като за китарист е просто перфектно наредено! Бравус!
  2. Аве я светнете какво е това: къпане в парафин за адаптерите ?!? смърт при недобра екранировка и евентуална неизправност в усилвателя ?!? ел.проводящи бои ?!?
  3. Мога да го изсвира упражнението! НМноу съм бърз! Кольо саксофона обаче е по-бърз
  4. Не толкова етно, колкото уърлд, ама карай... спокойно и релакс звучи! Нда-а!
  5. Аве Бисер Рачев муй майката! Баси темата! Аз свиря на термоло ама много бързо! Къде 32-ни при темпо 140... Ха сега!
  6. вибрация

    Оглушавате ли?!

    Хапцилютно е прав адхок-а. Имаше озвучени барабани и точно там е трагедията на вокалиста на пиф. Изобщо - tragedy! Нищо де, той и без тва вокала на пиф е... tragedy!
  7. Стига ве! Стига с тия гурбети! С музикално образование ли сте!? Щото половината от хората дето познавам от Академията отиват по кораби и хотели на север. При вас как е и кво е тва за чужбина! като група или поотделно?!
  8. Посетих сайта. Направо сте си група, ама що така не съм чувал нищо за вас, а я какви добри записи, снимки, сайта е на ниво. Къде записвате, излизате ли на свирене по клубове, концерти?! Много рок-музика! Браво!
  9. На мен най-много ми куцат записите с кАмпютри, тия техники са ми зле! Добре че е adXok да ми записва глупостите, че иначе съм за никъде!
  10. Ами клавириста що не се виждаше?! Иначе барабните бяха прекрасно озвучени за такава дупка като Шипката! Зависи от озвучаването! Мястото си е място... Мазе, таван, клуб, студио, все помещение! Бая апаратурка е нахакана! Много добре сте се справили. Само едно си мисля. Това не е импровизация, а си е парче нали. Щото много репетирано си изглежда. Направо заучено. Ако пък е импровизация... мамата си джаса!
  11. Съвсем си начинаещ явно, но не губи кураж! :think: :think: :exclaim: :idea: Съвет: Я пробвай да си го тананикаш с уста, както си е от мп3-ката там самото соло на Кърк Хамет, така че да го запомниш. После го свири и си го тананикай наум. Иначе ще трябва да си вземеш метроном! Нямаш ритъм. А за 6 седмици занимания с музика все някакъв ритъм трябваше да схванеш. Я запиши нещо с уста и го пусни и ще ти кажа как си с ритъма. Нека да е фалшиво, но да е ритмично. Не се старай да докараш солото, а да си с правилната вибрация на солото, ритмика, защото 50% от кофти изсвирването се дължи на несхващането на ритмиката! :idea:
  12. bobalan си го е казал. И аз мисля така...
  13. Нямам нужда от допълнително инфо, щото знам адхока как свири... Тва че е зарезал музика и свирене не означава, че не мое да мачка.ю И мачка, слушали сме го.
  14. Ами вече написах писмо на ТАМА... казах им за идеята и какво може да се прави. Днес го пуснах... до Япония сигурно поне 2 седмици ще пътува, а вътре в Япония поне ден-два... Ще чакам да видя какво са отговорили!
  15. Изключително добре направено, и е добро като цяло! Кефиш!!!
  16. Да, това е идеята за стандартния фус. А искам да имам ОЩЕ ЕДИН - ОБЪРНАТИЯ - в сета си. СТАНДАРТНИЯТ ЩЕ СИ ОСТАНЕ, четете бе, да м у се не види...
  17. Каня се тука да пусна линк към една книга за вокалисти (от начинаещи до напреднали), ама е на английски и няма да е много приемлива от всички интересуващи се. Чудя се дали да не се наема и да я преведа...
  18. Могат така с духане да се държат вирнати и някои други работи :hello: :inlove:
  19. Пет Шоп Бойс... много са гледали и слушали!
  20. Зъйбах! Не толкоз важно... насочете се към основното за което пиша! Спестяват седоста действия, ако си тактуваш, си направо уцелил у слабото време... бютифул!
  21. това се казва open HH, а не засечка,изразявай се по музикантски От кога само англо-говорящите са музиканти или могат да се израяват по музикантски?! От днес ли... Недей, благодаря!
  22. вибрация

    Има ли Смисъл?

    Ламби, с две ръце и още толкова крака те ПОДКРЕПЯМ. Сватби, кръщенета... леле майкоуу!
  23. Бонзо, гледал съм те как свириш... добър си, спор няма. Но това не е мързел за фусващия крак. Просто да имам такъв фус в сета си, ще е страхотно. Разбира се трядиционния си е на линия. Общо взето в главата ми се върти сет с около 4 фуса май... и три каси горе долу и гонг отзад зад мен задължително, като при Пинк Флойд и Куийн... и други! Джангър да става бе мама му стара!
  24. Например, и с това нека да приключим... Ако искам да направя засечка тип: тсссът с нормален фус трябва първо да настъпя тииихииичко фуса, после да ударя с палката, да отстъпя с крака и после пак да настъпя. А с моя обърнат фус, удрям с палката и просто чуквам фуса с крак! Спестявам три действия!!! (да настъпя тииихииичко фуса, да отстъпя с крака и после пак да настъпя) Умопобъркващо и адски просто!!! И лесно най-вече! :hello: Айде на обърнатите фусовете!
  25. А ако вече имаме такава джиджавка!? Тя няма нищо общо с идеята ми за обърнатия фус... Елементарно е - натискаш го и се отваря! Пускаш го и се затваря! А джиджигасгите дето се получават като го настъпваш както си трябва, звучат побъркващо!!! :wow:
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.